ENCE huikaisevaan voittoon – varmisti paikkansa puolivälieriin!

dycha ENCE Pinnacle Cup suomalaisorganisaatio

ENCE jatkoi huikeita otteitaan ESL Pro Leaguessa, kun se nappasi fantastisen 2-0-voiton forZea vastaan.

ESL Pro League jatkui ENCEn osalta, kun joukkue sai vastaansa CIS-alueelta tulevan forZen. Ottelusta ennakoitiin tasaista vääntöä, vaikka vastustaja olikin hienoinen ennakkosuosikki kertoimien perusteella.

Suomalaisjoukkue pääsi ensimmäisenä valitsemaan karttoja ja päätyi Nukeen. Vihulainen nappasi itselleen Miragen, jossa se on voittanut viimeiset 17 kohtaamistaan. Mahdolliseksi ratkaisijaksi ottelussa jäi Ancient.

Nuke alkoi suomalaisittain mahtavasti, kun ENCE hyökkäsi forZen kimppuun kuin vimmattu. Vastustaja oli täysin aseeton Snapin taktiikoiden alla, jotka murensivat puolustuksen upeasti. Vahvan alun jälkeen dotolla ja kumppaneilla oli lopulta helppo työ sinetöidä ydinjätemaa numeroin 16-5.

ENCE jatkaa puolivälieriin

Toisena mappina päästiin ihailemaan Miragea, josta odotettiin ennakkoon todella vaikeaa. ENCE kuitenkin jatkoi vahvaa tekemistä ja puolusti mallikkaasti CIS-joukkueen hyökkäyksia vastaan. Tämä toi suomalaisorganisaation joukkueelle ison 11-4-johtoaseman puolia vaihdettaessa.

Toisessa osiossa forZe näytti, että se ei ole missään nimessä valmis luovuttamaan. Hyvää comebackia rakentanut tiimi pääsi lopulta kaksinumeroisiin lukuihin, mutta sekään ei riittänyt. Tärkeillä hetkillä Snappi joukkueineen laittoi vielä yhden isomman vaihteen silmään ja marssi huikaisevaan 16-11-voittoon.

Vastustajan 17 Miragen voittoputken katkaissut ENCE otti näin ollen vakuuttavan 2-0-voiton ja kohtaa seuraavaksi s1mplen Natus Vinceren. Ottelu pelataan perjantaina ja siitä tarkemmat tiedot sekä linkin suomenkieliseen livestriimiin löydät CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: