ENCE huikasevaan voittoon – G2 kaatui upean yhteispelin seurauksena

ENCE suNny

ENCE ja G2 kohtasivat ESL Pro Leaguessa, kun suomalaisjoukkueella oli luvassa alkusarjan neljäs ottelu.

Kahdella fantastisella voitolla Pro Leaguen aloittanut suomalaisjoukkue oli viime matsissaan pinteessä, kun Jesse ”zehN” Linjalan GODSENT otti niskalenkin suomalaisten suosikkijoukkueesta.

Tänään vastassa oli entistä kovempi vastus, kun OG:ta aikaisemmin kurittanut pääosin ranskalainen kokoonpano G2 asettui vastaan. ENCE saikin upean mahdollisuuden näyttää, että tappio Linjalan joukkuetta vastaan oli vain ohipeli, joita joskus osuu kohdalle.

Karttojen osalta palattiin takaisin vanhaan mantraan, kun ENCE bannasi Vertigon ja pääsi nappaamaan itselleen Trainin. G2 valitsi puolestaan Dust2:n ja ottelun mahdolliseksi ratkaisevaksi mapiksi jäi Mirage.

ENCE esittää huikaisevan comebackin

Train alkoi suomalaisittain vaisusti, kun G2 painoi päälle oikein toden teolla. Alku oli aivan vastustajan hallintaa, kunnes nuori osuja sergej onnistui ottamaan upealla kolmen frägin rundilla kierroksen joukkueelleen. Pitkälle uroteko ei kuitenkaan kantanut, sillä G2 naulasi taululle 11 puolustuspuolen kierrosta.

CT-puolelle ENCE sai mahtavan alun, kun se voitti pistoolikierroksen. Vastustaja laittoi kuitenkin comebackille nopeasti kapuloita rattaisiin ja onnistui voittamaan jopa kaksi puoliostoa.  Tämän johdosta G2 meni parhaimmillaan jo 14-8-johtoon.

Tästä suomalaiset kuitenkin sisuuntuivat ja alkoivat napsia rundeja yksi kerrallaan. Lopulta kiesit riittivät jatkoaikaan, kun varsinaisen peliajan jälkeen tilanne oli 15-15. Jatkoajalla allu ja kumppanit eivät enää antaneet mapin livetä käsistään, vaan rutisti tärkeän 19-16-voiton.

sergej pitää ENCEn pelissä mukana

Allun AWP-kivääri tulessa

Pölyn ENCE aloitti puolustavalta puolelta ja alku olikin joukkueelle erinomainen. G2 pääsi ajoittain peliin mukaan, mutta lopulta vihujen hyökkäykset jäivät todella vaisuiksi, kun allu 18 frägillään pysäytti hyökkäykset totaalisesti. Tämä tiesi ensimmäisestä osiosta 10-5-voittoa suomalaisjoukkueelle.

allu vahvassa vireessä

Puolustavalla puolella G2 näytti nopeasti, että se ei aio kaatua ilman taistelua. Hyvin alkanut pölymaa alkoi näyttää ENCEn kannalta jo todella vaaralliselta, kun vastustaja hivuttautui parhaimmillaan jo yhden kierroksen päähän.

ENCE kuitenkin laittoi tässä kohtaa stopin, eikä antanut enää mitään mahdollisutta ranskalaisvastustajalle. Loput kierroksen suomalaisten nimiin upean yhteispelin päätteeksi, joka tarkoitti mapin osalta tulosta 16-10 ja matsin osalta 2-0-voittoa ENCElle.

Seuraava ottelu suomalaisjoukkueella on sunnuntaina, kun kello 22 alkavassa ottelussa vastaan asettuu puolalainen AGO.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,