Dreamhack Masters 2020 – ENCE otti huikean voiton Na`Vista

ENCE Elisa Invitational

ENCE aloitti Dreamhack Masters 2020 -turnauksensa maailmanlistan kakkosta Natus Vincereä vastaan. Suomalaiset lähtivät otteluun todella ennakkoluulottomasti, vaikka olivatkin altavastaajia.

ENCE pääsi karttavalintatilaisuuden herraksi, joka tarkoitti valintamahdollisuutta ensimmäisenä. Suomalaisjoukkue päätyikin Trainiin, joka on ehdottomasti yksi heidän parhaista mapeistaan. Na`Vi valitsi itselleen puolestaan klassisen Dust2:n ja mahdolliseksi ratkaisevaksi kartaksi jäi Overpass, jossa suomalaisilla on ollut melko vaihtelevia tuloksia viime aikoina.

ENCE aloitti trainin hyökkäävällä puolella ja alku olikin todella tasainen. Joukkue hävisi pislan, mutta voitti heti ensimmäiset asekierrokset. Tämän jälkeen molemmat saivat vuorotellen kierroksia, joka tarkoitti huonoa pankkia joukkueille. Erityisen vaikeaa tuntui olevan vastustajan pistooleja vastaan, kun molemmat napsivat vuorotellen forcevoittoja. Tasainen osio meni lopulta Na`Ville 9-6.

ENCEn forcevoitto ja suNnyn jäätävä flicki

Toinen osio alkoi myös tappiolla pislakiesistä ja s1mplen jengi pääsi jo mukavaan 11-6-johtoon. Sitten alkoikin totaalinen Jampin ja allun show, kun kahden AWP:n taktiikalla ENCE otti vyölleen kahdeksan peräkkäistä. Tämän jälkeen venäläiset saivat vielä yhden rundin, mutta ei enempää, kun Jampin upean ässän myötä suomalaiset ottivat ensimmäisen kartan nimiinsä lukemin 16-12.

Seuraavaksi pöly

Hyvä alku Dust2:n osalta oli tilauksessa, jotta scenen kovin bossikaksikko allu ja Jamppi pystytään päästämään irti. Alku olikin lupaava, kun GODallu esitti upeita otteita pislarundilla ja toi joukkueelleen tärkeän avauskierroksen. Tästä Twistan suojatit saivat hyvän momentumin itselleen ja puolustus näytti todella aukottomalta joukkueen tukiessa toisiaan näyttävästi.

allu liekeissä heti alussa

Oli upeaa nähdä saumatonta yhteispeliä, jota ENCE ei ole näyttänyt pitkään aikaan. Joukkue laittoi sitet lähes täydelliseen lukkoon ja voitti peräti yhdeksän kierrosta ensimmäisen 12 osalta. Boombl4 ja kumppanit eivät kuitenkaan olleet valmiita luovuttamaan, vaan taistelivat itselleen vielä kaksi lisäkierrosta, joten puolia vaihdettiin lopulta suomalaisten 10-5-johdossa.

ENCE aloitti toisenkin osion pislavoitolla, mutta hävisi vastustajan forcen. Kosto-ostokaan ei tuonut onnea suNnyn tiimille, joten seuraavaksi piti säästää. Asekierrokset olivat jälleen todella tasaisia ja kierroksia vaihdettiin jatkuvasti puolin ja toisin. Lopulta ENCE oli kuitenkin vastustamaton ja otti voiton tiukimmalla mahdollisella tavalla lukemin 16-14 ja vei täten koko ottelun 2-0.

ENCE vauhdissa jälleen huomenna

ENCE jatkaa otteitaan heti huomenna lauantaina, kun vastaan asettuu ranskalainen Vitality. Ottelu alkaa kello 15:00, joten viikonlopun vieton pääsee aloittamaan katsomalla huippu CS:ää. Jos joukkue jatkaa samanlaisia otteita, on ottelusta varmasti luvassa jälleen oikea herkkupala, jota ei kannata missata.

Vitalityllä on ollut hieman vaikeaa sen jälkeen, kun heidän IGL ALEX lähti ja tilalle tuli nuori osuja misutaaa. Na`Via vastaan joukkue sössi mahdollisuutensa, mutta NiPillä ranskalaiset pyyhkivät puolestaan lattiaa. Helppo vastus ei missään nimessä ole kyseessä, mutta jos ENCE pistää parastaan, on heillä kaikki avaimet voittoon myös Vitalityä vastaan.

Tsekkaa myös: DBLTAP: Astralis menettää jo toisen tähtipelaajan – myös Xyp9x jättää joukkueen


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut: