VIDEO: IEM Chicago 2019 – ENCE hyvässä vauhdissa, seuraavaksi edessä semifinaali

ENCE

Suomalainen ENCE eSports on aloittanut Chicagossa pelattavan CS:GO -turnauksen vakuuttavasti ja onkin täräyttänyt vastustajaansa oikein huolella turpiin molemmissa koitoksissa.

ENCE vs. Renegades

Turnauksen ensimmäisessä matsissa ENCE kohtasi Renegadesin, joka on ollut suomalaisille jopa legendaarisen vaikea vastus. Tällä kertaa suomalaiset kuitenkin olivat ottelun kulusta eri mieltä ja aiemmat tappiot Australian poikia vastaan kuitattiin kertaheitolla.

Karttoina pelattiin Renegadesin pickaama Inferno ja ENCEn Train eli suomalaisittain juna. Lisämaita ei vaadittu, sillä suomalaiset nousivat pelituoleistaan ylös karttavoitoin 2-0.

ENCE varmistaa karttavoiton Aleksibn avustuksella

ENCE vs. Heroic

Seuraavan päivän matsissa ENCEn turnauskuntoa lähti koettelemaan Heroic. Tanskalaisjengi oli onnistunut voittamaan suomalaiset ESL Colognessa muutama viikko takaperin ja se, jos jokin suomalaisia ärsytti. Allun ja kumppaneiden kulmahampaat oli taottu äärimmäiseen terävyyteen matsiin lähdettäessä, sillä olihan panoksena turnauksen semifinaalipaikka.

Heroic valitsi kartakseen Overpassin ja ENCE nappasi vuorostaan Nuken. Suomalaiset olivat molemmissa mapeissa niskan päällä, mutta karttojen clousaamiset tahtoivat tuottaa lievää verenpaineen nousua, kun ratkaisevia eriä jouduttiin hakemaan useita kertoja. Ottelu päättyi kuitenkin kaikesta huolimatta kahden kartan jälkeen upeasti suomalaisten bileisiin. Overpass numeroin 16-12 ja Nuke 16-14.

allu sniperoi kolme Overpassissa

sergejn kolmoset terroristina

 

Semifinaali: ENCE vs. MIBR

Turnaus on edennyt semifinaalivaiheeseen ja ENCEä vastaan tulee seuraavaksi brasialaisjoukkue MIBR. Vastustaja on jopa hieman yllättävä, sillä MIBR ei ole viime aikoina suorittanut kovinkaan vahvasti. Näin ollen ENCE lähteekin matsiin reilussa ennakkosuosikin asemassa.

Ottelu alkaa 20.7. klo 21:30 ja se on katsottavissa ilmaiseksi Twitchin välityksellä. Peukut pystyyn ja toivotaan ENCEn matkan jatkuvan finaaliin asti!

Lue myös: StarLadder Major Berlin 2019 CS:GO – Otteluohjelma, joukkueet ja live stream


Joukkueet: