ENCE jatkaa hyvissä asemissa PUBGissa – kaksijakoinen pelipäivä

ENCE

ENCE on kahden viikonlopun jälkeen edelleen hyvissä asemissa PlayerUnknown’s Battlegroundsin Continental Seriesissä.

ENCE oli jo viime viikolla hyvässä iskussa PUBG Continental Seriesissä, kun joukkue onnistui selvittämään tiensä lopulta kuudenneksi. Tällä viikolla joukkue jatkoi siihen mihin viime viikolla jäi ja esitti jälleen hyviä otteita.

Päivän ottelut lähti käsittämättömän upeasti käyntiin, kun jengi nappasi heti ensimmäisestä matsista voiton. Tämä jälkeen kuitenkin paluu maanpinnalle oli hyvinkin pikainen, kun seuraavasta matsista tuli hyvin nopea poistuminen.

ENCE kärjen tuntumassa

Kolmanteen peliin joukkue keräsi jälleen itsensä ja esitti upeaa yhteispeliä. Lopputuloksena toinen sija ja hyvät asetelmat aivan kärjen tuntumassa. Viimeisestä pelistä tuli lopulta kuitenkin pannukakku, kun joukkue sai vain kaksi tappoa ja oli ulkona nopeasti.

Yhteispeli kunnossa

ENCE on tällä hetkellä neljäntenä, joten tiimi on todella hyvissä asemissa ensi viikonlopun kahteen viimeiseen koitokseen. Mahdollisuudet on vielä mihin vain ja on hienoa nähdä, että joukkue on selvästi parantanut peliään kuin sika juoksua. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikonloppua.

Näitkö tämän?: Serral aivan karmivassa letkussa – alkusarjasta puhdas saldo


Joukkueet: