ENCE is back! – S1mplen Na`Vi paperia suomalaisten käsittelyssä

ENCE

ENCE jatkoi pelejään ESL Pro League S12:n osalta, kun vastaan asettui s1mplen tähdittämä CIS-joukkue Natus Vincere.

ENCE aloitti Pro Leaguen upealla tavalla, kun se kukisti avausottelussaan vaikean alun jälkeen tanskalaisen Heroicin. Juuttivastustaja oli ehdottoman iso päänahka, sillä joukkue voitti juuri päättyneen jättiturnauksen ESL One Colognen.

Tänään oli kuitenkin edessä uusi haaste, kun vastaan asettui s1mplen johtama Natus Vincere, joka puolestaan voitti maaliskuussa toisen jättiturnauksen ESL One Katowicen. S1mpleä pidetään yhtenä maailman parhaista pelaajista, joten helppo työ ei ollut edessä.

Tauon jälkeen mappivalintojaan muuttanut ENCE jätti tälläkin kertaa Vertigon pöydälle ja päätyi bannaamaan Infernon. Tähän liittyvä taktikointi toimi hyvin, sillä Na`Vi bannasi kyseisen kartan ja suomalaiset pääsivät jälleen valitsemaan Trainin, vaikka se viimeksi menikin penkin alle.

Na`Vi itse valitsi kartakseen Dust2:n, jossa joukkue löylytti zehNin GODSENTia oikein olan takaa. Mahdolliseksi ratkaisevaksi mapiksi joukkueiden välillä jäi lopulta Nuke, kun Mirage ja Overpass bannattiin pois.

Aivan eri ilmeellä junaan

Trainiin tuli tällä kertaa täysin uudestisyntynyt ENCE ja tauon jälkeinen epävarmuus oli tipotiessään. Heti ensimmäisessä osiossa jengi näytti, että tanskalaisia vastaan pelattu juna oli poikkeus, joka ei toistu. Hyökkäävän osion lopputulos suomalaisille lopulta 9-6.

Joukkue pääsi puolustavalle puolelle todella hyvistä asetelmista, eikä antanut mapin enää lipsua sormien välistä. Jamppi ja sergej oli huikealla pelipäällä ja voitti tärkeät clutchit peräjälkeen, joka katkaisi vastustajan selkärangan ja sinetöi loppulukemiksi 16-9.

sergej:n jäätävä clutchi

ENCE ei tarvitse kolmatta karttaa

Toisena päästiin CIS-vastustajan valitsemaan Dustiin, joka on erityisesti aikaisemmin mainitun s1mplen leikkikenttä. Toki ENCElläkin on vyöllään hyviä voittoja mapista sekä Jampin ja allun tuplabossi on kuin luotu pölymaahan.

Tällä kertaa ENCE aloitti puolustavalla puolella ja olikin alussa terävällä pelipäällä. Osion loppua kohden Na`Vi sai juonen päästä kiinni ja rummutti hyviä hyökkäyksiä kohti sitejä. Loppulukemat ensimmäisestä osiosta kuitenkin suomalaisjoukkueelle 8-7.

Dust2 on yksi ainoista mapeista, missä hyökkäävä puoli on jopa helpompi kuin puolustuspuoli, joten asetelmat olivat jälleen erinomaiset. ENCE näyttikin allun johdolla, että se on tehnyt tauolla muutakin kuin levännyt laakereillaan ja vei vastustamattomasti voiton numeroin 16-12.

allu on ollut hirmuvireessä

ESL Pro Leaguen alku on ollut järisyttävän kova suomalaisjoukkueelle, joka on nyt voittanut hirmuvireessä olleen Heroicin sekä piinkovan Na`Vin. Seuraavaksi joukkue pelaa tiistaina, kun vastaan asettuu zehNin GODSENT, joka on hävinnyt molemmat ottelunsa tähän mennessä.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,