BLAST Premier Spring Showdown – ENCE jakoi pisteet Vitalityn kanssa

ENCE

ENCE aloitti urakkansa BLAST Premier Spring Showdown -turnauksessa Vitalityä vastaan. Ottelusta muodostui todellinen trilleri, jossa pelattiin kaikki 30 kierrosta.

ENCE sai mahdollisuutensa revanssiin Vitalityä vastaan, kun joukkueet kohtasivat ensimmäisenä BLASTin Showdown Seriesissä. Suomalaisjoukkue hävisi ranskalaisille vain muutama päivä sitten ja joukkue janosi varmasti kostoa. BLASTin turnauksille ominaisia ovat paras yhdestä ottelut, joissa ei pelata jatkoaikaa. Ottelut voivat siis päättyä tasan ja loppuun niitä ei pelata.

ENCE sai aloittaa karttavalintatilaisuudessa bannaamisen, joten Vitalityn harteille jäi lopulta valinta siitä, että kumpi kahdesta jäljelle jäävästä kartasta pelataan. Viimeiset vaihtoehdot olivat Mirage ja Dust2, joista ranskalaiset valitsivat vähemmän yllättäen pölyn. Kartta tunnetaan erityisesti AWP-pelaajien suosikkikenttänä, joita servulta löytyi ZywOOn, allun ja Jampin muodossa.

ENCE hyvällä pelipäällä

Sergej ja kumppanit aloittivat CT-puolella ja heti alussa tulikin kylmää kyyti pislarundin muodossa. Joukkue kuitenkin keräsi puolustuksensa kasaan ja otti viisi kierrosta peräkkäin. Vitality ei kuitenkaan ollut vielä valmis hyökkäystensä suhteen, vaan laittoi jalkaa kaasulle ja otti nimiinsä seuraavat kuusi kiesiä. ENCE onnistui nappaamaan vielä viimeisen kierroksen, joten puolia vaihdettiin lukemissa 9-6.

ENCE aloitti toisen osion hyvin, vaikka joukkue hävisikin jälleen pistoolikierroksen. Suomalaiset forcesivat toiselle rundille ja voittivat tämän sergejn huikean 1v3 ansioista. Tämä tuhosi ranskalaisten pankin ja Twistan suojatit nappasivatkin kuusi seuraavaa kierrosta ja menivät jo mukavaan 12-10-johtoon. Alkoikin näyttää todella vahvasti siltä, että ranskalaisilla ei ole enää mitään palaa ottelussa, mutta mitä vielä.

Vitality voitti itselleen yhden kierroksen välissä, mutta hävisi heti perään vielä kaksi. ENCE oli siis jo 14-11-johdossa ja pankki oli selvästi heidän puolellaan. Gallialaisuus kuitenkin heräsi henkiin, kun vastustaja hivuttautui takaisin peliin mukaan ja tasoitti ottelun 14-14. Edes suNnyn firepower ei riittänyt, vaan viimeiset rundit jaettiin tasan ja ensimmäisen ottelun tulokseksi tuli täten tasapeli 15-15.


Joukkueet: ,
Ottelut: