Video: ENCE aloitti kahdella komealla voitolla – Jamppi pääsi heti loistamaan

Valorant Team Liquid HAVU valve ENCEn ENCE Elisa Invitational jamppi Elias Olkkonen ENCE / Pallomeri.net Jamppi

ENCE eSports sai loisteliaan startin Elisa Invitational -turnaukseen, kun joukkue kaatoi avausotteluissa GODSENTin ja Dignitaksen.

ENCEn riveissä torstaita oli varmasti odotettu, sillä superlupaus Jamppi pääsi tekemään debyytin organisaation riveissä. Heti kärkeen tarjolla oli mielenkiintoinen matsi, kun vastassa oli GODSENT, jonka riveissä pelaa suomalaispelaaja Jesse ”zehN” Linjala.

ENCEn peli ei oikein alkuun meinannut startata, mutta joukkue pystyi taistelemaan 1. puoliskon ainoastaan 6-9-tappioasemaan. Toisella puoliskolla nähtiinkin sitten suorastaan timanttista suorittamista, kun GODSENT jyrättiin täysin aseettomaksi 10-6-johtoasemasta. Suomalaisjoukkue vei peräti 10 kierrosta putkeen ja nappasi 16-10-voiton.

Varsinkin Miikka ”SuNny” Kemppi oli ratkaisevalla hetkellä vireessä, kun 1v4-tilanne kääntyi voitoksi ja muutti lukemiksi 14-10. Tuosta GODSENT ei toipunut, vaan peli meni selvällä marginaalilla ENCElle.

Myös Dignitas joutui taipumaan Dust2-kartassa

Toisessa ottelussa vastaan asettui ruotsalaislegendoista koostuva Dignitas ja karttana toimi GODSENT-ottelun tapaan Dust2. Ensimmäinen puolisko oli mukavan tasaista pelaamista, sillä puolten vaihto suoritettiin suorastaan sopuisassa ENCEn 8-7-johdossa.

Tämän jälkeen nähtiin jälleen vastaava efekti kuin GODSENT-ottelussa, sillä toisella puoliskolla serveriltä löytyi käytännössä ainoastaan suomalaispelaajia täynnä ollut joukkue. Lopulta voittajasta ei jäänyt mitään epäselvyyttä, kun ENCE nappasi tililleen 16-11-voiton.

Tämä tarkoittaa sitä, että ENCE on todella vahvasti kiinni lohkovoitossa, koska jäljellä on enää yksi ottelu, joka on lohkon selvästi heikointa joukkuetta Apeksia vastaan. Tuo ottelu on ohjelmassa torstai-iltana klo 20:30.


Ottelut: