ENCE jatkoon Majoreilla – jatkaa matkaansa Legends Stagelle

ENCE

Suomalaisorganisaatio ENCE jatkoi matkaansa PGL Major 2021 –turnauksessa, kun vastaan asettui kivenkova saksalaisjoukkue BIG.

Majorin mallikkaasti kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla aloittanut ENCE sai vastaansa saksalaisjoukkue BIGin, kun tiimit taistelivat paikasta jättiturnauksen Legends Stage -vaiheeseen.

Karttoja tähän jännitysnäytelmään pääsi ensin valitsemaan vastustaja, joka nappasi Dust2:n. Doto ja kumppanit päätyivät puolestaan Mirageen ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi Nuke.

Peli alkoi ENCEn kannalta hyvin, mutta pölyn edetessä BIG sai jatkuvasti enemmän otetta mapista. Erityisesti saksalaisten puolustusosio oli todella vahva, sillä suomalaisorganisaatio onnistui nappaamaan vain yhden T-puolen kierroksen 16-10-tappiossa.

ENCE rinnalle ja ohi

Seuraavaksi päästiin ihailemaan Miragea, jossa nähtiin jälleen parempaa tekemistä. Dycha oli mahtivireessä, kun hän johdatti joukkojaan kohti vääjäämätöntä voittoa. Lopulta kartasta tuli melko yksipuolinen, sillä ENCE nakutti taululle nopeasti lukemat 16-6.

Näin ollen kaikki jäi kiinni Nukesta, joka oli ottelun ratkaiseva kartta. ENCEn onneks tiimi pääsi aloittamaan mapin CT-puolella, joka on yleensä helpompi ydinjätemaassa. Tämä näkyi myös servulla, kun doto johdatti tiiminsä upeasti 9-6-osiovoittoon.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Hyökkäävä puoli alkoi myös fantastisesti, kun Snapin taktiikat purivat heti alussa. Todella tärkeä pislarundikierros antoi ENCElle vahvan aseman, jonka joukkue käytti hyväkseen. Huikaiseva osio toi tiimille elintärkeän 16-10-voiton ja paikan jatkossa.

ENCE jatkaa näin ollen turnaustaan Legends Stage -vaiheeseen, jossa jäljellä on 16 parasta jengiä. Matsit jatkuvat suomalaisorganisaation osalta lauantaina ja tarkemmat tiedät sekä ENCEn että kaikkien muiden Major-joukkueiden otteluista löydät CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,