ENCE jättiturnauksen finaaliin! – Mestaruustaistelu luvassa sunnuntaina

ence

Suomalaisorganisaatio ENCE nappasi paikan ESL Pro Leaguen finaaliin, kun se kaatoi Ninjas in Pyjamasin lukemin 2-0.

ENCEn uskomattoman kova vire sai jatkoa, kun joukkue varmisti paikkansa jättiturnauksen finaalissa. Välierässä joukkue kohtasi NiPin, joka on esiintynyt mahtavasti Pro Leaguessa.

ENCE pääsi valitsemaan ensin karttoja ja nappasi itselleen jälleen Nuken. Alku mappiin oli aivan uskomaton, sillä ninjat jäivät täysin jalkoihin ja saivat järisyttävän selkäsaunan lukemin 12-3. Toisessa osiossa vastustaja rakensi vielä comebackia, mutta lopulta dycha ja kumppanit puristivat 16-10-voiton.

https://twitter.com/ESLCS/status/1512802188179001361
Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tästä edettiin Ancientiin, jonka NiP valitsi. Toinen mappi lähti selvästi tasaisemmin käyntiin, sillä puolia vaihdettiin ENCEn johtaessa 9-6. Toisessa osiossa nähtiin erittäin tiukkaa vääntöä ja tiimit etenivät aivan rinta rinnan. Lopulta ENCEn upea taistelu kuitenkin riitti, kun joukkue naulasi kartan itselleen lukemin 16-14.

Uskomaton 2-0-voitto tarkoittaa sitä, että ENCE nähdään ESL Pro Leaguen finaalissa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun joukkue taistelee mestaruudesta Pro Leaguessa. Huomenna pelattava finaali alkaa kello 18:00 ja siinä vastaan asettuu joko FaZe tai FURIA.

Linkit finaalin livestriimeihin löydät CS:GO-ottelukalenterista!


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,