ENCE julkaisi tärkeät jatkosopimukset – ydinkolmikko jatkaa vuoteen 2023

ENCE Snappi

Suomalaiorganisaatio ENCE julkaisi mahtavia uutisia, kun se ilmoitti Marco ”⁠Snappi⁠” Pfeifferin, Paweł ”⁠dycha⁠” Dychan ja Lotan ”⁠Spinx⁠” Giladin jatkosopimuksista.

ENCEn surullinen mahalasku Aleksib:n lähdön jälkeen sai uuden startin viime vuoden alussa, kun joukkue muuttui kansainväliseksi. Tämän jälkeen vielä Aleksi ”allu” Jallikin jätti joukkueen ja hänen tilalleen tuli nuori puolalainen AWP-pelaaja Olek ”hades” Miskiewicz.

Viimeisimmän muutoksen jälkeen suoritukset alkoivat parantua toden teolla ja ENCE onnistui tosissaan haastamaan kärkinippuja. Parhaimmillaan joukkue onnistui ensimmäisen vuoden aikana kipuamaan myös maailmanlistan kymmenen parhaan joukkoon, joka ei missään nimessä ole helppo tehtävä.

Vuodenvaihteessa rosteria muutettiin vielä kerran, kun Joonas ”doto” Forss laitettiin sivuun ja hänen tilalleen tuli Pavle ”maden” Bošković. Tällä hetkellä tiimi majailee maailmanlistalla sijalla 15. ja on ehdottomasti yksi niistä joukkueista, jonka odotetaan haastavan maailman kärkeä.

Kehityksen myötä on siis tärkeää, että ENCE sai kiinnitettyä kolme avainpelaajaansa. Mahtavaa nähdä, että Snappi, dycha ja Spinx tarjoilevat hedyjä vielä ainakin tämän ja seuraavan vuoden ajan. Jos palaset nimittäin loksahtavat kohdilleen, on joukkueella varmasti mahdollisuus pärjätä myös huipputurnauksissa.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: