Blast Pro Series Madrid – ENCE jyräsi upeasti tanskalaisjätin!

ENCE

Suomalainen ENCE eSports pelaa parhaillaan Blast Pro Series-turnauksessa Espanjan Madridissa. Turnauksessa on erittäin tiivis ottelutahti ja ENCEllä onkin ollut tänään jo kaksi kamppailua.

Iltapäivän toisessa kohtaamisessa ENCE sai vastaavansa tanskalaisjoukkue Astraliksen. Päivän aiempi kohtaaminen oli Cloud9:ia vastaan ja siitä irtosi upeaasti voitto 16-11.

Astralista vastaan käydyssä kamppailussa karttana toimi Dust2 ja sanotaanko, että Astralis marssi otteluun melko selkeänä ennakkosuosikkina. Ensimmäinen puolisko päättyi kuitenkin tiukasti lukemiin 8-7 ja toiselle osuudelle lähtiessä kaikki oli vielä täysin auki.

sergejn 1v2 clutch

Suomalaisjoukkue onnistui pitämään omalla CT-osuudellaan molemmat sitet erittäin hienosti lukossa ja tanskalaisten kasvoilta saatiinkin lukea suuria turhautumisen merkkejä. Suomalaisilla oli mahdollisuus pistää homma pakettiin jo hyvissä ajoin, kun johto oli parhaimmillaan jopa 15-8. Astralis kuitenkin ilmoittautui taisteluun kreivin aikaan ja kavensi tilanteen lopulta lukemiin 15-13.

Viimeinen rynnistys Astralikselta jäi pommin asettamisesta huolimatta torsoksi ja ENCE onnistui ottamaan henkiselläkin tasolla erittäin tärkeän voiton maailman rank numero ykkösestä! Loppulukemat 16-13.

Aleksib ja neljä tappoa

Lue myös: Video: Suomalainen eSports-joukkue sai oman huikean kannatuslaulunsa


Joukkueet: