ENCE nousi tärkeään voittoon – seuraavaksi edessä odotettu OG-matsi

CS:GO-pelaajat HAVU ENCE ENCEn DreamHack Open Fall

ENCE nappasi sunnuntai-iltana tärkeän voiton, kun se kaatoi selvänä altavastaajana otteluun lähteneen AGOn numeroin 2-1.

Sunnuntain ottelu oli ENCEn ensimmäinen koitos sen jälkeen, kun joukkueen päävalmentaja Slaava ”Twista” Räsänen asetettiin väliaikaiseen kieltoon.

Se saattoi näkyä tekemisessä varsinkin ensimmäisessä kartassa, sillä ENCE oli täydellinen lapanen. AGO teki aivan mitä huvitti ja nappasi ansaitusti 16-2-karttavoiton.

Toisena karttana pelattiin suomalaisten valitsema Train, joka herätti ENCEn pelaajat iskuun. Nyt puolalaisjoukkue joutui seuraamaan sivusta, kun suomalaiset ottivat kartan haltuun. Voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä, sillä numerot kirjattiin lopulta ENCEn hyväksi 16-6.

Kun pölyt oli saatu pois koneistosta, niin jälki oli tuhoisaa. Näin ollen AGO joutui turistin rooliin, kun ENCE jatkoi täydellistä dominointia. Dust2-kartassa voittajasta ei ollutkaan mitään epäselvyyttä, sillä loppunumerot kirjattiin 16-4.

Voitto tarkoitti sitä, että ENCEn jatkopaikka on lähes tulkoon varma, sillä viiden ottelun jälkeen tilillä on neljä voittoa. Jäljellä on enää kaksi peliä ja toisestakin voitto antaisi viimeisen sinetin pudotuspeleihin pääsylle.

Seuraavaksi suomalaisorganisaatio pelaa alkulohkonsa odotetuimman ottelun, kun vastaan asettuu Aleksib:n johtama OG. Matsi on ohjelmassa keskiviikkona klo 18:30.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,