ENCE sai vihdoin katkaistua massiivisen tappioputkensa – nappasi todella kovan päänahan

ENCE suNny

ENCE sai surullisen tappioputkensa vihdoin poikki, kun suomalaisjoukkue kaatoi tiistaina lohkovoitossa kiinni olleen Ninjas in Pyjamasin karttavoitoin 2-1.

ENCEllä ei ollut mitään panoksia enää tiistain pelissä, koska joukkueen jumbopaikka oli jo sinetöitynyt. Sen sijaan vastustaja Ninjas in Pyjamasilla riitti panosta, koska maailmanlistan 11. sijalla oleva ruotsalaisjoukkue taisteli lohkovoitosta.

ENCE sai loistavan startin otteluun, kun tiimi nappasi 16-10-voiton omasta karttavalinnastaan. Toisena karttana ollut Overpass sujui puolestaan katastrofaalisissa merkeissä ja se nosti jälleen tutun voittamisen pelon pintaan, sillä jo tässä turnauksessa aikaisemminkin ENCEn hienot otteet olivat murentuneet käsiin ja tuloksena oli tullut tappio. Ninjas in Pyjamasin 16-4-karttavoitto takasi sen, että voittoa lähdettiin ratkomaan Infernossa.

Inferno oli tarjonnut aikaisemmin suuria pettymyksiä ENCEn joukkueelle, mutta tällä kertaa suomalaispelaajien hermot pitivät ja heti alusta lähtien kehissä oli voitontahtoinen joukkue. Lopulta NiP ei pystynyt antamaan edes kunnon vastusta, kun ENCE paineli vakuuttavaan 16-8-voittoon.

Tämä tarkoitti sitä, että samalla yhdeksän ottelun mittainen tappioputki tuli päätökseensä ja tulevaisuus on taas hieman kirkkaampi.


Joukkueet:
Ottelut: