ENCE nappasi upean voiton – Legends Stage -paikka häämöttää

ENCE

ENCE suoriutui fantastisella tavalla keskiviikon tärkeästä ottelusta, kun MOUZ kaatui lopulta jopa melko selvin numero 16-11.

ENCEllä oli keskiviikko edessä toistaiseksi Majoreiden tärkein matsi, sillä voitolla joukkue saisi kaksi ottelupalloa selvitäkseen Legends Stagelle, kun taas tappio laittaisi joukkueen turnauksen katkolle.

MOUZ-ottelun kartaksi valikoitui Nuke, jossa ENCE oli jo turnauksen aikana kaatanut GODSENTin. Sen sijaan MOUZ oli hävinnyt edellisen ottelunsa Nukessa, joten tältä kantilta tilanne oli suomalaisorganisaation kannalta mieluinen.

Taisto käynnistyi tasaisissa merkeissä, sillä 10 pelatun kierroksen jälkeen tilanne oli 5-5. ENCEn kiri CT-puolen lopussa toi kuitenkin kaivatun 9-6-johtoaseman.

MOUZ tuli kuitenkin ryminällä omalle CT-puolelleen ja käänsi tilanteen päälaelleen. Ehkä koko kamppailun kulminaatiopisteeksi muodostui 20. kierros, jossa ENCEN IGL Snappi käänsi tuskaisen 1vs3-tilanteen edukseen ja tasoitti ottelun.

Tämän jälkeen ENCEn peli rullasi upealla tavalla ja MOUZ oli lopulta jopa täydellisen aseeton. Näin ollen loppunumerot kirjattiin 16-11.

Tämä tarkoittaa sitä, että ENCE on yhden voiton päässä Legends Stagelle selviämisestä. Ensimmäinen katkon paikka on tiedossa torstaina. Vastustaja ei ole vielä selvillä, mutta se on selvää, että kyseessä on tällä kertaa BO3-ottelu.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: