ENCE nappasi kaksi upeaa päänahkaa – eteni välieriin Jönköpingissä

ence

Suomalaisorganisaatio ENCE aloitti ESL Challenger Jönköping -turnauksen upeasti, kun se nappasi molemmista otteluistaan voitot.

ENCEn taival CS-kentillä ei ole viime aikoina ollut helppo, mutta nyt peli alkaa selvästi löytyä. Joukkue nimittäin aloitti ESL Challengerin loistavasti, kun se eteni suoraan välieriin voittamalla MIBR:n ja Complexityn.

Ensimmäisessä ottelussa ENCE sai vastaansa MIBR:n. Kartaksi tähän paras yhdestä -muodossa pelattuun matsiin valikoitui Nuke, joka oli nopeasti ohi. Uusimmat vahvistukset podi ja sdy olivat nimittäin järkyttävän kovassa vireessä ja johdattivat joukkueensa selvään 13-6-voittoon.

Tästä edettiin voittajien otteluun, jossa pelin piti parantua entisestään. Vastustajaksi nimittäin tuli Complexity, joka löytyy maailmanlistan kärkikymmeniköstä.

ENCE ei kuitenkaan tästä hätkähtänyt, vaan esitti tällä kertaa upeita otteita Dust2:ssa. Lopulta avausottelua tiukemmaksi äitynyt matsi päättyi suomalaisorganisaatiolle lukemin 13-10. Voitolla tiimi varmisti paikkansa välierissä, jotka pelataan sunnuntaina 16.6.

Jos video ei näy, voit katsoa sen painamalla tästä.

Pelaajat:
Joukkueet:
Mapit: ,