ENCE kärsi jälleen tappion – tuloksena tippuminen ESL Pro Leaguesta

SuNnyn ence Sergej GORILLAZ

Suomalaisjoukkue ENCE kärsi myöhään keskiviikkona 2-1-tappion mousesportsille, mikä tarkoitti samalla tippumista ESL Pro Leaguesta.

Tiistaina Complexitylle häviön kärsineen suomalaisjoukkueen korpivaellus jatkui myös keskiviikkona, kun edessä oli pakkovoitto. Vastassa oli mousesports, jonka otteet ovat ailahdelleet paljon viimeisten kuukausien aikana, joten kaikki mahdollisuudet oli voittoon.

Avauskartta meni kuitenkin täysin ohipeliksi ENCEltä, sillä mousesports teki Nukessa aivan mitä halusi. Käytännössä ensimmäinen puolisko ratkaisi jo karttavoiton, koska ENCE otti turpaan CT-puolella 4-11. Lopulta toisella puoliskolla pelailtiinkin homma vain maaliin, joten loppunumerot kirjattiin mousesportsin hyväksi 16-4.

Train herätti kamppailun henkiin

Toisena karttana nähtiin ENCEn valitsema Train, joka on viime viikkoina ollut suomalaisille todellinen luottoratsu.

Myös tällä kertaa meno oli jäätävän kovaa, sillä mousesports voitti kaksi ekaa kierrosta, mutta tämän jälkeen lunta tuli tupaan yhdeksän kierrosta putkeen.

Lopulta puolia lähdettiin vaihtamaan suomalaisten 10-5-johdossa. CT-puolelle ENCEltä ei nähty minkäänlaista sulamista, vaan karttavoitto irtosi hallitusti 16-8.

Jatkopaikka ratkaistiin Infernossa

Kolmantena ja ratkaiseva karttana nähtiin Inferno, joka ei ole ollut ENCElle mitenkään kovin hyvä kartta. Tällä kertaa startti oli kuitenkin terävä, sillä ensimmäisestä todellisesta asekierroksesta käynnistyi hurja paukutus, joka lopulta päättyi tero-puolella 9-6-johtoon.

Toinen puolisko alkoi vastaavalla tavalla, sillä mousesports vei pislarundin ja kaksi seuraavaa, minkä jälkeen oli ENCEn vuoro napata kierros. 10-9-johto ja CT-puoli antoivat hyvät elementit voittoon.

Toisin kuitenkin kävi, sillä mousesports nappasi kuusi kierrosvoittoa putkeen ja otti lyömättömän etumatkan. ENCE kavensi hieman lukemia, mutta voitto meni vastustajalle numeroin 16-12.

Näin ollen suomalaisorganisaation matka tuli päätökseen ESL Pro Leaguessa. ENCEn seuraava turnaus onkin edessä parin viikon päästä, kun ohjelmassa on DreamHack Open Fall.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,