ENCE suli tappioon – joutuu hakemaan vauhtia alemmasta kaaviosta

ENCE suNny

ENCE pääsi vihdoin takaisin tositoimiin ESL Pro Leaguen osalta, kun joukkue kohtasi ensimmäisessä pudotuspeliottelussaan Complexityn.

Siipirikkoinen Complexity lähti haastamaan ENCEä ESL Pro Leaguen pudotuspeleissä. ENCE oli otteluun lähdettäessä selvä ennakkosuosikki, sillä Complexity joutui pelaamaan lainamiehellä yllättävän rosterimuutoksen vuoksi.

Mappivalinnoissa suomalaisjoukkue on palannut vanhaan kaavaansa ja hylkäsi täten Vertigon samantien pois. Kansainväisellä kokoonpanolla operoinut vastustaja puolestaan bannasi Infernon, joka tarkoitti ENCEn kannalta mukavaa mahdollisuutta valita Train kartakseen.

Complexity itse päätyi Mirageen, joka oli ennen lainamies NaToSaphiXin tuloa yksi jengin parhaista mapeista. Tämän jälkeiset Nuken ja Dust2:n bannit tarkoittivat sitä, että mahdolliseksi ratkaisevaksi maaksi jäi Overpass.

ENCE vahva heti alussa

Trainissa suomalaiset näyttivät heti, miksi kyseinen kartta on heidän kotikenttänsä. Vaikeammalla hyökkäävällä puolella aloittanut suomalaisjoukkue otti heti omansa, kun se iski tehokkaasti vastustajan puolustukseen ja otti nimiinsä yhdeksän kierrosta.

Jamppi ampuu kaikkea, mikä liikkuu

Osien vaihdon jälkeen loppu oli enää vain kosmetiikkaa, kun ENCE puolusti täysin suvereenilla tavalla oman CT-osionsa. Loppulukemat Trainista melkoisen ylijuoksun päätteeksi suomalaisille 16-6 ja ensimmäinen kiinnitys otteluvoittoon. Erityisesti allu oli taas kerran huikealla pelipäällä ja otti yhteensä 24 frägiä ensimmäisessä mapissa.

Comeback pienestä kiinni

Miragessa oli Complexityn vuoro näyttää, miksi se tykkää pelata mappia. Vaikka joukkue pelasikin lainapelaajan kanssa, oli pelissä aivan erilaista terävyyttä kuin Trainissa. Jo alussa oli selvää, että samanlaista ylikävelyä ei toisesta kartasta tule.

Vaikka ENCE sai aloittaa ottelun helpommalla CT-osiolla, oli Complexity silti vahvempi ja voitti puoliskon 8-7. Tämän jälkeen johto kasvoi jo 13-7, kunnes suomalaiset aloittivat hurjan comebackin.

Taistelu ei kuitenkaan riittänyt aivan loppuun saakka, vaan suomalaisjoukkueen sisu loppui viime metreillä kesken. Vastustaja naulasi arkkuun numerot 16-13 ja tasoitti näin mappivoitot 1-1 ja siirsi ratkaisun Overpassiin.

Complexity ei antanut armoa Overpassissa

Altavastaajana otteluun lähtenyt Complexity sai selvästi karttavoitosta lisää virtaa ja se otti luulot pois heti alkuun. Tero-puolella Overpassin aloittanut joukkue karkasi vakuuttavaan 6-0-johtoon.

Lopulta ensimmäinen puolisko meni Complexityn hyväksi 10-5, joten ENCEltä vaadittiin toisella puoliskolla huimaa kiriä.

Sellaista ei valitettavasti tällä kertaa nähty, vaan Complexity nappasi 16-6-voiton. Joukkueen tähtenä tuikki uutena pelaajana saapunut NaToSaphiX, joka kirjasi kolmanteen karttaan peräti 25 frägiä.

ENCEn tappio tarkoittaa sitä, että joukkue tippuu alempaan kaavioon, jossa vastaan asettuu mousesports. Kamppailu on ohjelmassa keskiviikkona klo 22:00. Tästä eteenpäin tappioihin ei ole varaa, tai muuten edessä on tippuminen turnauksesta.


Pelaajat: ,,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,