ENCE kärsi tappion finaalissa – suli uskomattomasti avauskartassa

ENCE Natus Vincere

Suomalaisorganisaatio ENCE pääsi taistelemaan mestaruudesta Malta Vibes Knockout Seriesissä.

Viime aikoina mahtavasti esiintynyt ENCE selvitti eilen tiensä Malta Vibes Knockout Seriesin finaaliin, kun se kaatoi Izako Boarsin tiukassa kamppailussa.

Tänään haaste oli uusi, kun Entropiq haastoi joukkueen mestaruusottelussa. Matsi alkoi ENCEn kannalta karmaisevasti, kun tiimi suli totaalisesti Dust2:n toisessa osiossa. ENCEn jättimäinen johtoasema oli parhaimmillaan 15-7, mutta tämän jälkeen tapahtui jotain erikoista ja joukkue kaatui lopulta jatkoajalla lukemin 19-16.

Tästä päästiin toisena pelattuun Ancientiin, jossa ENCE taisteli vielä itsensä peliin mukaan. Kaunista peli ei kuitenkaan ollut missään kohtaa, vaan virheitä tuntui sattuvan todella paljon. Vahva CT-osio pelasti kuitenkin suomalaisorganisaation tiimin, joka vei kartan lopulta nimiinsä numeroin 16-13.

Mestaruus ratkaistiin siis deciderissa, joka oli tällä kertaa Vertigo. ENCE aloitti puolustavalla puolella ja sai jälleen huonon lähdön karttaan. Osion loppua kohden peli parani, mutta sekään ei lopulta riittänyt, sillä Entropiqin CT-puoli oli kivenkova. CIS-joukkue otti lopulta helpohkon 16-8-voiton ratkaisevasta mapista ja varmisti samalla mestaruuden 2-1-voitolla.


Pelaajat:
Joukkueet:
Mapit: ,,