ENCE taisteli tiensä Katowicen pääturnaukseen

ence NAVI

Suomalaisorganisaatio ENCE nappasi paikan IEM Katowice 2024 -turnaukseen kaatamalla TheMongolzin lukemin 2-1 (16-13, 10-13, 13-5).

ENCEn taival Katowicessa alkoi haastavasti, kun BIG nappasi voiton avausottelusta. Tämän jälkeen tiimi kuitenkin kasasi itsensä hyvin ja onnistui kaatamaan tanskalaisjätti Astraliksen upean näytöksen jälkeen.

Tämän myötä ENCE pääsi taistelemaan paikasta IEM Katowicen pääturnaukseen, kun vastaan asettui TheMongolz. Missään nimessä helppoa kohtaamista ei ollut luvassa, sillä mongolialaistiimi on esittänyt mahtavia otteita karkeloissa.

Ensimmäisenä pelattu Mirage alkoi vastustajan komennossa, mutta ENCEn upea comeback toi joukkueelle lopulta jatkoaikavoiton numeroin 16-13. Tästä edettiin Nukeen, jossa mongolialaiset vastasivat heti takaisin ja ottivat niukan 13-10-voiton.

Kaikki jäi näin ollen kiinni Anubiksesta, johon ENCE sai loistavan startin. Lopulta vastustaja ei päässyt karttaan kunnolla kiinni missään vaiheessa, kun gla1ve ja kumppanit varmistivat sekä kartta- että otteluvoiton nakuttamalla taululle vakuuttavat lukemat 13-5.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen X:stä.

Joukkueet:
Ottelut: