Lähde: ENCE havittelee ulkomaalaisvahvistuksia – listalta löytyvät Snappi ja TMB

dycha ence pro encen

ENCE etsii kuumeisesti uusia pelaajia rosteriinsa, sillä joukkueesta puuttuu edelleen kaksi pelimiestä ja kauden alku lähestyy kovaa vauhtia.

Isojen muutosten keskellä oleva ENCE alkaa pikku hiljaa saamaan suunnitelmia seuraavasta rosterista kasaan.

Nimittäin hyvin CS:GO-asioista perillä oleva Jared Dekay Lewis kirjoittaa, että suomalaisorganisaatio kävisi keskusteluja tällä hetkellä Snappin sekä TMB:n kanssa.

C0ntact Gamingin listoilla oleva Snappi muistetaan parhaiten Heroicin paidasta. IGL:n roolia monesti hoitanut tanskalainen kävi viime vuoden aikana lainalla myös Astraliksen paidassa.

Sen sijaan TMB on hieman tuntemattomampi nimi esportsin ystäville. Vasta 18-vuotias tanskalainen pelaa tällä hetkellä AGF Esportin riveissä. Joukkueensa parhaimpiin pelaajiin kuuluvaa nuorukaista pidetään CS:GO:n yhtenä kovimpana lupauksena.

Nähtäväksi jää, miten ENCE muokkaa vielä kokoonpanoaan, sillä suomalainen SJ Gaming ilmoitti myyneensä joukkueen tähtipelaajan SADDYX:n. Uutta osoitetta ei vielä kerrottu, mutta ENCEn riveihin siirtyminen ei ole mikään mahdottomuus, sillä kävihän hän jo lainalla organisaatiossa viime vuoden puolella.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: