Huima nousu! – ENCE kipusi 11 sijaa maailmanlistalla

ENCE

Suomalaisorganisaatio ENCE nousi peräti 11 sijaa, kun HLTV.org julkaisi uusimman version kuukausittaisesta maailmanlistastaan.

ENCE on ollut mahtavassa vireessä viime aikoina, sillä se onnistui nappaamaan IEM Fall –turnauksessa upeasti lohkovoiton. Tämä näkyy myös uusimmalla maailmanlistalla, kun joukkue nousi peräti 11 sijaa verrattuna kuukauden takaiseen.

Syyskuussa suomalaisorganisaation tiimi löytyi sijalta #24, mutta tällä hetkellä sijoitus on siis #13. Rankingiin vaikuttivat eniten ESL Pro Leaguen pudotuspelit sekä käynnissä oleva IEM Fall, jotka molemmat ovat menneet tiimiltä mallikkaasti.

Muista suomalaisista OG nousi neljä sijaa hyvän Pro Leaguensa ansiosta. Joukkue onnistui nimittäin kairaamaan tiensä aina semifinaaleihin asti, joka toi ison kasan pisteitä.

ENCE ja OG ovat ainoat suomalaisedusteiset jengit TOP30:ssä. Jesse ”zehN” Linjalan FunPlus Phoenix löytyy vasta sijalta #33, joka on joukkueen huonoin sijoitus ikinä. HAVU puolestaan tipahti muutaman sijan ja on tällä hetkellä listalla #41. Silti kokonaan suomalaisista joukkueista HAVU on selvästi ylimpänä, sillä hREDS löytyy seuraavana vasta sijalta #104.


Joukkueet: ,,,
Ottelut: ,