ENCE koki kirvelevän tappion välierissä – kultaunelma murskaksi

ence

ENCE ja Cloud9 tarjosivat kolme karttaa kestäneen jännitysnäytelmän, kun panoksena oli paikka ESL Pro Leaguen finaaleihin.

ENCEn huikealla vireelle löytyi vihdoin pysäyttäjä, kun Cloud9 onnistui kaatamaan joukkueen EPL:n välierässä lukemin 2-1 (10-16, 16-12, 16-9). Tämän myötä CIS-vastustaja jatkaa finaaliin ja suomalaisorganisaation joukkue joutuu pakkaamaan kamppeensa ja lähtemään kotimatkalle.

ENCE oli ottelun alkupuolella selvästi vahvempi ja onnistui nappaamaan omasta kartastaan (Ancient) upean 16-10-voiton. Myös toisena pelattu Overpass lähti mallikkaasti käyntiin, mutta lopulta Cloud9 onnistui kampeamaan itsensä voittajaksi numeroin 16-12.

Tästä edettiin Vertigoon, jossa paremmasta ei ollut epäselvyyttä. CIS-joukkue oli alusta alkaen kuskin paikalla ja vei finaalipaikan ENCEn nenän edestä vastustamattomasti lukemin 16-9.

Tuloksesta ei kannata kuitenkaan olla surullinen, sillä ENCE pelasi todella mallikkaan turnauksen. Kun otetaan vielä huomioon se, että kyseessä oli NertZin debyyttiturnaus, niin suoritus oli erinomainen, vaikka se ei tällä kertaa mestaruuteen asti riittänytkään.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,