ENCE kirvelevään tappioon RMR-avauksessa – Monte vahvempi

ence

ENCE aloitti RMR-turnauksensa vaisusti, kun pääosin ukrainalaispelaajista koostuva Monte onnistui kaatamaan suomalaisorganisaation joukkueen.

ENCEn debyytti Nertzin kanssa oli lupauksia herättävä, sillä joukkue eteni heti ensimmäisessä turnauksessa neljän parhaan joukkoon. Nyt haaste on kuitenkin aivan uusi, kun tiimi yrittää lunastaa paikkansa Majoreille.

Ensimmäiseen karsintapeliin ENCE sai vastaansa Monten, joka oli selvä altavastaaja. Kartaksi otteluun valikoitui Ancient, jonka olisi tilastojen valossa pitänyt olla ENCEn heiniä. Tiimi on nimittäin pelannut kyseisen mapin neljä kertaa viimeisen kolmen kuukauden aikana ja voittanut näistä kaikki.

Monte oli kuitenkin tilanteesta toista mieltä ja löi heti alussa luun ENCEn kurkkuun. Ensimmäinen osio oli vastustajan todellista näytöstä, kun taululla oli karmaisevat lukemat 12-3. Vaikka Snappi ja kumppanit yrittivät rakentaa vielä comebackia, oli etumatka aivan liikaa ja joukkue joutui tyytymään 11-16-tappioon.

Seuraavassa ottelussa ENCE kohtaa FORZEn, joka on maailmanlistalla selvästi paremmissa asemissa kuin Monte. Tämä ottelu olisi ehdottoman tärkeää voittaa tai muuten joukkue joutuu pelaamaan loput ottelut selkä seinää vasten.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: