ENCE koki ensimmäisen tappion – GODSENT niukkaan voittoon

ENCE Elisa Invitational

ENCE kohtasi tiistaina ESL Pro League -sarjan kolmannessa ottelussa GODSENTin, jonka riveissä pelaa suomalainen zehN.

Ensimmäiseksi päästiin pelaamaan ENCEn karttavalinta, sillä GODSENT oli turnauksen alkaessa maailmanlistalla korkeammalla. Päivitetyssä rankingissa tilanne olisi ollut toisinpäin, sillä suomalaisjoukkue nousi rymisten ylöspäin.

ENCEn valinta kohdistui tällä kertaa Mirageen, kun taas GODSENT valitsi omaksi kartakseen Nuken. Mahdolliseksi ratkaisevaksi kartaksi puolestaan jäi Inferno.

Suomalaisten sihti hukassa

ENCEn startti omaan karttaan ei olisi voinut olla juurikaan huonompi, sillä GODSENT nappasi hurjalla tahdilla kierroksia nimiinsä ja karkasi nopealla tahdilla 7-0-johtoon. ENCEn peli ei nytkähtänyt käyntiin oikeastaan missään vaiheessa, vaan GODSENT hallitsi täysin ottelutapahtumia. Lopulta puolia lähdettiin vaihtaamaan GODSENTin 11-4-johdossa.

Sitten tapahtuikin jotain mykistävää, sillä täysin köysissä ollut ENCE alkoi paukuttamaan hurjalla tahdilla. Matsi oli yhtäkkiä kääntynyt päälaelleen, kun suomalaiset käänsivät tilanteen 12-11-johdoksi.

Tuota marssia ei enää GODSENT pystynyt pysäyttämään, vaan Jamppi johdatti suomalaiset huikaisevaan 16-12-karttavoittoon.

ENCE isoissa vaikeuksissa

Huonosti turnauksen aloittanut GODSENT oli varmasti pettynyt ensimmäisen kartan jälkeen ja selkärangan katkeaminen oli enemmän kuin lähellä. Kaikkien yllätykseksi joukkue olikin kuin uudestisyntynyt ja tuhosi ENCEn täysin. Nuke selvästi zehNin joukkueelle 16-4.

Ratkaiseva kartta joukkueiden välillä oli Inferno, jota ENCE ei ole kauhean aktiivisesti pelannut ja se näkyi. Puolustus oli hätää kärsimässä, kun GODSENT jatkoi siitä, mihin se Nukessa jäi. Ensimmäinen osio selvästi vastustajalle 11-4.

sergej pti ENCEn vielä pelissä mukana

 

Toisessa osiossa suomalaisjoukkue koitti rakentaa vielä samanlaista comebackia kuin Miragessa, mutta lopulta puhti loppui kesken. Tiukka kolmas mappi GODSENTille 16-13, joka tarkoittaa samalla ENCElle ensimmäistä tappiota Pro Leaguen 12:n kauden osalta.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,