ENCE vahvisti huhut – kokoonpano hajoaa

ence

Suomalaisorganisaatio ENCE kertoi sosiaalisessa mediassa, että BLAST Premier World Final 2023 -turnaus oli viimeinen sen nykyisellä kokoonpanolla.

ENCEn kohtalo pelaajamarkkinoilla on karu, sillä joukkue joutuu rakentamaan kokoonpanonsa ainakin osittain uudelleen vuodelle 2024. Organisaatio vahvisti sosiaalisessa mediassa, että pieleen mennyt BLAST Premier World Final oli viimeinen nykyisellä rosterilla.

Vielä ei ole selvää, ketkä kaikki jättävät ENCE-paidan, mutta huhujen perusteella SunPayus, NertZ ja maden olisivat vaihtamassa maisemaa. Näin ollen tilanne olisi se, että vain dycha, gla1ve sekä valmentaja kuben jäisivät jäljellä.

ENCEn mukaan seura tulee tiedottamaan uusista pelaajista lähitulevaisuudessa. Samalla organisaatio kertoi, että he eivät olisi halunneet luopua kenestäkään, mutta asia ei ollut heidän käsissään.

Kokoonpanon rakentamisessa on pienoinen kiire, sillä Major-karsinnat ovat luvassa tammikuussa. Olisi melkoinen katastrofi, jos joukkue ei onnistu selvittämään tietään tarunhohtoiseen turnaukseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen X:stä.

Pelaajat: ,,,,
Joukkueet: