Video: ENCE kruunasi päivänsä kolmanteen voittoon – Jamppi todellinen ottelun MVP

ENCE Elisa Invitational

ENCE eSports vietti täydellistä torstaita, sillä suomalaisjoukkue aloitti päivän kahdella voitolla ja kruunu tuli illalla kolmannen voiton muodossa.

Heikosti tuloksellisesti ESL One: Road to Rio -turnauksessa esiintynyt ENCE sai koneestaan kaiken irti, kun torstaina pyörähti vauhtiin Elisa Invitational -turnaus.

Joukkueessa oli tehty yksi jo ennakkoon ilmoitettu muutos, kun Elias ”Jamppi” Olkkonen korvasi Sami ”xseveN” Laasasen kokoonpanossa. Jamppi olisi varmasti kokoonpanossa myös ESL:n puolella, mikä se olisi mahdollista. VAC-banni estää kuitenkin pelaamisen Valven alaisissa turnauksissa, joten Jamppi on käytettävissä ainakin toistaiseksi rajoitetulla tavalla.

Jampin nousu kokoonpanoon antoi huomattavasti lisää itseluottamusta koko jengille eikä ihme, sillä superlupaus oli pitelemätön koko päivän ajan. Varsinkin kolmas ottelu oli suoranainen näytös nuorukaiselta, sillä Jamppi oli ottelun ehdoton MVP, kun Apeks kaatui varmasti 16-11.

ENCEn puhdas saldo tarkoitti sitä, että joukkue voitti lohkonsa ja eteni suoraan välieriin. Näin ollen paikka Blast Spring Series Showdown -turnaukseen on enää yhden voiton päässä. Ratkaiseva ottelu on ohjelmassa lauantaina klo 21:00. Vastustaja tuohon otteluun ei ole vielä selvillä.


Joukkueet:
Ottelut: