ENCE eSportsilla kolmen ottelun päivä tiedossa – Tsekkaa aikataulut!

ENCEn ENCE eSports

Suomalainen ENCE eSports pelaa parhaillaan Brasialian Blast Pro Series -turnauksessa. ENCE pelasi turnauksen avauspäivänä kaksi ottelua ja toisena päivänä on tiedossa ainakin kolme lisää.

Suomalaisjoukkue pääsi ottelemaan heti ensimmäisenä päivänä Group Stagellaan maailman parhaimpien kanssa. Ensimmäinen ottelu oli isäntämaa MIBRiä vastaan ja myöhemmin oli luvassa tanskalaisjätti Astralis. Brasilialaiset olivat voimattomia suomalaisten suosimassa Train-kartassa ja näin ollen matsi meni ENCEn nimiin 16-9.

Astralis näytti jälleen paremmuutensa, mutta vain hiuksenhienolla erolla. ENCE laittoi todella lujasti tanskalaisjoukkueelle kampoihin ja taipuikin vasta 16-14-lopputuloksen seurauksena. Karttana toimi Dust2, joka ei todellakaan ole ollut ENCEn ykköskartta viime aikoina.

Tiukkaa tykitystä kolmen matsin verran

ENCEllä on luvassa varsin nopeatempoinen turnausohjelma ja 23.3. pelataan ainakin kolme matsia. Tänään pelattavat Group Stage -matsit ovat kaikki Best of One -tyyppisiä otteluita. Riippuen suomalaisten suorituksista saattaa luvassa olla vielä mitalipelit tähän päälle.

Nyt tiedossa olevien otteluiden aikataulut

Arvostelu:[yasr_overall_rating]

Lue myös: Tässä on Ylen julkaisema dokumentti ENCEstä – käsittelyssä Suomen kovin CS-joukkue


Joukkueet: