ENCE lohkovoittoon upean comebackin jälkeen – dycha ja Spinx hirmuvireessä

ENCE doto havu JANO Esports

ENCE nappasi maukkaan lohkovoiton FunSpark ULTI 2021 -turnauksen alueellisessa sarjassa, kun se kaatoi CIS-joukkue K23:n.

ENCE jatkaa vakuuttavia otteitaan, kun tällä kertaa joukkue nähtiin pelikentillä CIS-joukkue K23:sta vastaan. Missään nimessä huonosta vastustajasta ei ole kyse, sillä vihujen rosterista löytyy kokemusta kahden Major-voittajan myötä sekä nuoria tulevaisuuden tähtipelaajia, jotka ovat olleet hyvässä vireessä.

Karttoja pääsi ensin valitsemaan ENCE, joka otti jo toisen kerran peräkkäin Vertigon itselleen. Turnauksen avausottelussa Fiendiä vastaan joukkue yllätti pickaamalla kyseisen kartan ja se tuotti silloin myös tulosta. Toiseksi mapiksi K23 valitsi itselleen Overpassin ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi Inferno.

Vertigossa ENCEltä nähtiin jälleen huikeaa suorittamista, joten ei ole ihme, että jengi valitsi kartan itselleen jo toistamiseen. Ensimmäinen osio oli silkkaa nöyryytystä, kun doto ja kumppanit veivät puoliskon nimiinsä lukemin 11-4. Tämä johto riitti lopulta myös helpohkoon voittoon, kun CIS-joukkueen comeback jäi valjuksi ja loppulukemat olivat näin ollen suomalaisjoukkueelle peräti 16-8.

Kahden pelaajan show

Overpassiin mentäessä 2-0-voitosta ei ollut suuria odotuksia, sillä ENCE ei missään nimessä ole ollut parhaimmillaan kyseisessä kartassa. Kehno alku puolsi tätä, sillä puolustavalta puolelta saaliiksi jäi vain viisi kierrosta, joka on todella vähän Overpassissa. Vaikka dycha koitti 28 frägillään raahata joukkuetta reppuselässään, ei sekään riittänyt, kun vastustaja naulasi taululle numerot 16-11.

Infernoon mentäessä kaikki oli siis jälleen auki ja lohkovoitto odotti ottajaansa. Alkuun näytti, että ENCEllä on pullat hyvin uunnissa, kun ensimmäiset neljä kierrosta meni puhtaasti Snapin johtamalle puolustukselle. Tämän jälkeen alkoi kuitenkin K23:n vastaisku, joka musersi ENCEn totaalisesti ja puolia vaihdettaessa ero oli kasvanut karmaisevasti 4-0-johdosta 5-10-tilanteeseen.

ENCE ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan Spinx ja dycha päättivät, että tätä matsia ei hävitä. Vakuuttava comeback oli totaalista dominointia tältä kaksikolta, jotka ottivat 33 ja 24 frägiä mieheen. Mahtavat hyökkäykset kerta toisensa jälkeen laittoivat vastustajan totaalisesti kanveesiin, sillä K23 sai vain vaivaset kolme kierrosta ja hävisi näin ollen mapin 16-13 ja matsin 2-1.

Voiton myötä ENCElle varmistui C-lohkon voitto, joka tarkoittaa paikkaa FunSpark ULTI 2021 -turnauksen alueellisen sarjan pudotuspeleissä. Spinxin ja dychan panos ottelussa oli huima, sillä kolmeen karttaan miehet keräsivät nimiinsä 68 ja 75 frägiä ja johdattivat näin joukkueensa tärkeään voittoon.

https://twitter.com/TheEsportsBible/status/1399454722172534789

Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,