ENCE Majoreille! – Uskomaton taisteluvoitto trilleriottelusta

ENCE doto havu JANO Esports

ENCE sai ensimmäisen mahdollisuuden lunastaa paikkansa Majoreille, kun se kohtasi G2:n IEM Fall 2021 –turnauksessa.

Suomalaisorganisaatio ENCE on ollut fantastisessa vireessä koko IEM Fall -turnauksen, sillä joukkue voitti alkulohkonsa ja selvitti näin tiensä pudotuspeleihin.

Pleijareissa tiimi sai vastaansa heti todella kovan jengin, kun G2 haastoi joukkueen. Karttoja otteluun pääsi valitsemaan ensin vastustaja, joka nappasi Miragen. ENCEn valinta oli tällä kertaa Nuke ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi Dust2.

Mirage alkoi suomalaisittain todella vakuuttavasti, sillä ENCE oli alussa vahva. Kartan edetessä G2 sai juonesta paremmin kiinni ja osioita vaihdettaessa tilanne oli tasainen. Hyökkäävällä puolella doto ja kumppanit olivat kuitenkin täysin ylivoimaisia ja naulasivat kartan itselleen nopeasti lukemin 16-8.

ENCE etenee Majoreille

Nukeen mentäessä odotukset olivat korkealla, mutta servulla tilanne oli toinen. G2 tuli upeasti toiseen karttaan ja esitti täysin suvereenia peliä. Loppulukemat olivat lopulta melko selvät, kun vastustaja vei ydinjätemaan numeroin 16-7.

Kaikki jäi näin ollen kiinni pölystä, jossa ratkaistiin kumpi menee neljän parhaan joukkoon. ENCE aloitti kartan todella maukkaasti ja vei ensimmäisen osion peräti 10-5. Toisessa osiossa G2 vastasi jälleen ja ratkaisevan kartan voittajaa jouduttiin hakemaan jatkoajalta.

Ensimmäinen jatkoaika ei vielä tuonut eroa tiimien välille, mutta toinen jatkoaika kantoi jo hedelmää. Doto oli yksi avainhahmoista, kun hän otti upean clutchin tiukassa tilanteessa ja johdatti tiiminsä huikaisevaan 22-18-voittoon. Tämä tarkoittaa sitä, että ENCE varmisti sekä paikkansa IEM Fallin välierissä että Major-turnauksessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,