ENCE marssi finaaliin – doto aivan hirmuisessa vireessä

ENCE doto havu JANO Esports

ENCE varmisti paikkansa FunSpark ULTI 2021 -turnauksen alueellisten pudotuspelien finaalissa, kun se kaatoi CIS-joukkue K23:n.

ENCE jatkoi taivaltaan FunSpark ULTI 2021 -turnauksen alueellisissa pudotuspeleissä, kun se sai vastaansa CIS-joukkue K23:n ylemmän kaavion finaalissa. Panoksena pelissä oli paikka finaalissa, joten molemmat janosivat voittoa vimmatusti.

Kartoiksi otteluun valikoitui K23:n valitsema Dust2, ENCEn nappaama Nuke ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi mappipoolin uusin tulokas Ancient.

Matsi alkoi Dust2:lla, johon ENCE sai hyvän lähdön, kun se nappasi ensimmäiset neljä kiesiä. Tämän jälkeen K23 ilmoittautui kuitenkin peliin mukaan ja kampesi itselleen lopulta osiovoiton lukemin 8-7. Hyökkävälle puolelle päästyään doto ja kumppanit ottivat kuitenkin ohjat omiin käsiinsä ja tuhosivat vastustajan puolustuksen. Tämän myötä loppulukemat ensimmäisestä kartasta ENCElle 16-13.

ENCE jatkaa finaaliin

ENCEn valitsemaan toiseen mappiin päästiin hyvistä asetelmista, kun joukkue pääsi taistelemaan voitosta omassa karttavalinnassaan. Hyökkävällä puolella aloittanut tiimi saikin oivan lähdön mappiinsa, sillä se onnistui nappaamaan maukkaat kahdeksan kierrosta yleensä hieman vaikeammasta puoliskosta.

CT-puolelle päästyään suomalaisjoukkue laittoi entistä enemmän painetta vastustajalle, kun se otti ensimmäiset kuusi kierrosta ja tarrasi näin vahvasti voittoon kiinni. K23 rimpuili vielä muutaman kiesin ajan, mutta lopulta puolustusmuurit olivat CIS-joukkueelle liikaa ja ENCE naulasi karttavoiton lukemin 16-10 ja otteluvoiton numeroin 2-0.

Matsin yksi isoimmista sankareista oli suomalaispelaaja doto, jonka rating oli kahden kartan osalta uskomaton 1,46 ja statsit upeat 49-29. Voiton myötä suomalaisorganisaatio varmisti myös paikkansa finaaliin, jossa vastaan tulee joko K23 tai HYENAS. Huomenna kello 17:00 pelattavan ottelun tarkemmat tiedot sekä linkki suomenkieliseen livestriimiin tulevat CS:GO-ottelukalenteriin, kun ne julkaistaan.

https://twitter.com/ENCE/status/1406268000936808464

Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,