Upeaa ENCE! – Mestaruus varmisti paikan BLAST Premier Showdowniin

ENCE

Suomalaisorganisaatio ENCE onnistui nappaamaan FantasyExpo Champions Spring 2022 -turnauksen mestaruuden ja varmisti samalla paikkansa BLAST Premier Showdowniin.

ENCEn päivä alkoi hyvin, kun joukkue onnistui kaatamaan FantasyExpon välierissä UNGENTIUMin. Tämän myötä tiimi eteni finaaliin, jossa vastaan asettui Apeks.

Finaalin karttavalinnat aloitti ENCE, joka nappasi jälleen Nuken. Kartta alkoikin mahtavasti, sillä Apeksin puolustus oli alusta alkaen hätää kärsimässä ja puolia vaihdettiin tilanteessa 10-5. Fantastisen T-puolen jälkeen ENCEllä oli helppo työ paketoida mappi itselleen lukemin 16-9.

Nukesta edettiin Ancientiin, jossa nähtiin selvästi tiukempaa vääntöä. Alku oli jälleen ENCEltä hyvä, mutta toisessa osiossa Apeks pääsi vielä peliin mukaan. Lopulta vastustajan sydän kuitenkin särkyi, kun hades johdatti joukkueensa maukkaaseen 16-14-voittoon.

Turnausvoiton myötä ENCE etenee BLAST Premier Showdowniin, jossa on mukana mm. Astralis, Heroic ja NiP. Showdownin voittajalle puolestaan on luvassa paikka jättimäiseen BLAST Premier Spring Final -turnaukseen, jossa rahaa on jaossa yhteensä 425 000 dollaria.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,