ENCE möyhensi fnaticin – kohtaa seuraavaksi espanjalaisyllättäjän

ENCEn ENCE ENCEllä

Suomalaisorganisaatio ENCE otti niskalenkin ruotsalaisesta fnaticista, kun joukkue möyhensi vastustajan ESL Pro Leaguessa.

ENCEn osalta upeasti edennyt ESL Pro League sai jatkoa, kun joukkue kohtasi fnaticin ensimmäisessä pudotuspeliottelussa. Matsiin karttoja pääsi valitsemaan ensin vastustaja, joka nappasi Overpassin. Toiseksi kartaksi valikoitui Nuke ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi Mirage.

ENCE aloitti Overpassin rytinällä, sillä joukkue dominoi ensimmäistä puoliskoa aivan miten tahtoi. Puolia vaihdettaessa fnatic oli jo aivan köysissä ja ENCEllä oli lopulta helppo työ ylijuosta vihu lukemin 16-5.

Tästä päästiin Nukeen, johon vastustaja tuli selvästi paremmin. Tällä kertaa osat vaihtuivat niin, että fnatic olikin ensimmäisessä osiossa parempi numeroin 11-4. Tämä ei kuitenkaan lannistanut ENCEä, joka aloitti huiman comebackin ja nappasi itselleen upean 16-12-voiton.

Voiton myötä ENCE jatkaa puolivälieriin, jossa vastaan asettuu espanjalaisjoukkue Movistar Riders. Snappi ja kumppanit ovat ehdottomasti ottelun ennakkosuosikkeja, vaikka Movistar Riders olikin Pro Leaguen lohkovaiheessa todella vahva.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.


Pelaajat:
Joukkueet:
Mapit: ,

NordVPN 600x200