ENCE nappasi huikaisevan voiton – allu liekehti jäätävällä tavalla ratkaisevassa kartassa

ENCE

ENCE palasi pitkästä aikaa pelikentille, kun joukkue kohtasi viime viikolla ESL One Colognen voittaneen Heroicin.

ENCE ja Heroic kohtasivat ESL Pro League -sarjassa, kun suomalaisjoukkue pääsi tositoimiin ensimmäistä kertaa muutamaan kuukauteen. Tauko piteni ENCEn osalta huomattavasti, kun Kölnin huipputurnauksessa ei tällä kertaa ollut paikkaa jengille.

Karttavalintojen osalta nähtiin pitkästä aikaa yllättävä valinta, kun ENCE ei instabannanutkaan de_vertigoa, jota se on tehnyt käytännössä siitä asti, kun Vertigo tuli aktiiviseen mappipooliin.

Tauon aikana oli siis selvästi tehty muutakin kuin rillattu, joka lupasi hyvää. Tutusta ja turvallisesta Trainista suomalaisjoukkue ei kuitenkaan ollut luopunut, vaan nappasi sen itselleen. Heroic puolestaan päätyi Nukeen ja ratkaisevaksi kartaksi jengien välillä jäi Inferno.

ENCE kohmeessa tauon jälkeen

Tällä kertaa tuttu ja turvallinen Train ei lähtenyt käyntiin toivotusti. ENCE oli aivan telineissä ja Heroic hallitsi peliä suvereenisti. Kölnin hurmosta ei lannistanut edes HUNDENin puuttuminen, vaan tanskalaisjengi oli heti terävällä pelipäällä.

Jamppi ja suNny olivat selvästi vielä kesälomatunnelmissa, kun miehet ottivat nimiinsä vain kuusi ja seitsemän frägiä vaikean ensimmäisen mapin osalta. Juuteille lopulta selvä voitto junasta lukemin 16-9.

Suomalaiset murskaavia Nukessa

Toisena karttana vuorossa oli juuttien valitsema Nuke, johon ENCE sai paljon paremman alun kuin Trainiin. Joukkue oli kuin uudesti syntynyt ja nuori tähti Jamppi näyttikin heti, että hän ei pelaa kahta huonoa karttaa peräkkäin ja otti ensimmäiseen osioon 21 uunia.

Lopulta Nukesta tulikin täydellinen ylikävely, sillä ENCE paineli suorastaan murskaavalla tavalla 16-5-voittoon.

allu 1v2 clutch

Infernossa ratkaistiin otteluvoittaja

Kolmantena karttana nähtiin Inferno, jossa lähdettiin ratkaisemaan ottelun voittajaa. Ensimmäinen puolisko mentiin todella tasaisissa merkeissä, sillä puolia lähdettiin vaihtamaan suomalaisten 8-7-johdossa.

Heroic sai toiseen puoliskoon täydellisen startin, kun se onnistui hoitamaan pislan ja kaksi seuraavaa erää tähän perään. Näin ollen tanskalaiset pääsivät karkaamaan 10-8-johtoon.

Tämän jälkeen ENCEn pelaajat saivat juonesta kiinni ja peli kääntyi jälleen päälaelleen. Pelin kannalta ratkaisevaksi kierrokseksi nousi 25. kierros, jonka ENCE onnistui kääntämään itselleen. Tämä rikkoi täydellisesti Heroicin rahatilanteen ja suomalaiset pääsivät kävelemään 15-12-johtoon. Tästä ei päästetty irti, vaan tilille tuli suorastaan herkullinen 16-13-karttavoitto, joka tarkoitti koko ottelun voittoa.

Ratkaisevan kartan ehdoton sankari oli Aleksi ”allu” Jalli, joka keräsi hurjat 34 frägiä.

ENCEn taival ESL Pro Leaguessa jatkuu perjantaina, kun vastaan asettuu maailman ehdottomiin kärkinimiin kuuluva Natus Vincere.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,