ENCE nappasi ison päänahan – huippujoukkue G2 kumoon

ESL Pro Leaguen FaZe ESL Pro League ENCEn Valve ENCE CS-asiantuntija allu Major JANO

ENCE jatkoi taivaltaan ESL Pro Leaguessa, kun vastaan asettui huippunimillä varustettu G2.

Suomalaisorganisaatio ENCE sai kovan vastuksen, kun G2 haastoi joukkueen Pro Leaguessa. Lohkon avauspelissä suomalaisjoukkue onnistui nappaamaan voiton, mutta eilisessä ottelussa länsinaapuri NiP oli vahvempi lukemin 2-1.

Tänään haaste oli entistä kovempi, kun vahvasti omat pelinsä aloittanut G2 asettui ENCEä vastaan. Toki on hyvä muistaa, että myös G2 on kokenut ison muutoksen, kun juuri ennen turnausta AWP-tähtipelaaja kennyS siirrettiin joukkueen pelaavasta kokoonpanosta sivuun ja tilalle tuli vanha tuttu JaCkz.

Päivän ottelu alkoi ENCEn valitsemalla Trainilla, johon joukkue tuli todella vahvasti mukaan. Erityisesti nuori israelilaispelaaja Spinx oli järisyttävän kovassa vedossa alusta alkaen. Huikaiseva pistoolikierroksen ässä antoi sellaisen boostin joukkueelle, että se kantoi aivan loppuun saakka. ENCE oli lopulta täysin täysin suvereeni omassa karttavalinnassaan ja laittoi vastustajan maanrakoon lukemin 16-5.

Ratkaisu venyy kolmanteen karttaan

Toisena mappina päästiin ihailemaan G2:n valitsemaa Miragea, jossa joukkue jatkoi siitä, mihin se eilen jäi. Vahvaa peliä esittäneen tiimin oli tällä kertaa vuoro olla suvereeni osapuoli ja ENCEn oli vuoro jäädä jalkoihin. Erityisesti huNter- oli vahvassa iskussa, kun hän nappasi peräti 27 frägiä 16-6-voitossa.

Ratkaisevana mappina ottelussa nähtiin Nuke, jossa ENCE sai eilen kylmää kyytiä NiPiltä. Tällä kertaa joukkue oli kuitenkin selvästi valmiimpi ydinjätemaahan ja alusta asti näytti siltä, että peli on hyvin hallinnassa. Vahva hyökkäävä osio toi 9-6-johdon, joka on todella hyvä saalis yleensä CT-painotteisessa kartassa.

G2 nappasi vielä pislarundin, joka antoi heille avaimet comebackiin. ENCE kuitenkin katkaisi orastavan mahdollisuuden heti ja nappasi forcevoiton, joka tuhosi vastustajan rahatilanteen. Tämän johdosta allu ja kumppanit onnistuivat kairaamaan fantastisen 2-1-voiton ottelusta lukemin 16-10.

Huomenna otteluiden osalta on luvassa tauko, joten ENCE nähdään askissa seuraavan kerran keskiviikkona, kun vastaan asettuu ZywOon johtama Vitality. Haaste on jälleen monumentaalinen, mutta mahdollisuudet joukkueella on mihin vain. Ottelu alkaa kello 20:00 ja sitä voi seurata suomeksi Telia Esportsin Twitch-tililtä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,