ENCE nappasi maukkaan voiton ensimmäisestä ottelustaan ilman allua

ENCE Natus Vincere

ENCE joutui yllättäen hankkimaan korvaavan pelaajan, kun Aleksi ”allu” Jalli ilmoitti jäävänsä määrittelemättömän mittaiselle tauolle.

Suomalaisorganisaatio ENCE joutui yllättävän tilanteen eteen, kun joukkueen AWP-tähti Aleksi ”allu” Jalli ilmoitti jäävänsä tauolle. Jalli on yksi organisaation ja joukkueen kulmakivistä, joten missään nimessä helppo paikattava ei suomalainen tähtipelaaja ole. Toistaiseksi allun tilalla nähdään puolalainen lupaus Olek ”hades” Miskiewicz, joka on vasta 21-vuotias.

Hadeksen ensimmäinen ottelu ENCE-paidassa ei ollut helpoimmasta päästä, kun kovassa vireessä oleva bulgarialainen SKADE haastoi suomalaisjoukkueen LOOT.BET Season 9 -turnauksen puolivälierässä. Otteluun kartoiksi valikoitui vastustajan nappaama Overpass, ENCEn valitsema Train ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi Inferno.

Overpassiin doto ja kumppanit tulivat jättimäisinä altavastaajina, sillä kartta ei ole joukkueen parhaimmistoa ja uusi pelaaja tuo aina oman haasteensa. Servulla tilanne ei kuitenkaan näkynyt, vaan ENCE pelasi ilman paineita ja oli hyvällä pelipäällä erityisesti toisessa osiossa.

Tiukka vääntö ei lopulta ratkennut varsinaisen peliajan puitteissa, vaan SKADE onnistui nipistämään ottelun jatkoajalle. Jatkoajalla ENCEltä nähtiin kuitenkin heti hyviä suorituksia ja erityisesti nuori tulokas hades oli huikaisevalla pelipäällä, kun AWP-taituri nakutti 32 härkää ja vei joukkueensa 19-16-voittoon.

Voitto ei irtoa helpolla

Junaan mentäessä ENCE oli päässyt jälleen kuskin paikalle, sillä mappi on yksi jengin parhaista ikinä. Tällä kertaa bulgarialaiset kuitenkin näyttivät, että he eivät anna mitään ilmaiseksi. Doto yritti pitää joukkueen vielä mukana pelissä upealla 1v2 suorituksellaan, mutta sekään ei lopulta riittänyt, kun vastustaja meni menojaan lukemin 16-12.

Ratkaisevana mappina päästiin katsomaan Infernoa, jonka suomalaisjoukkue aloitti hyökkäävällä puolella. Puolalaiskaksikko hades ja dycha olivat vakuuttavassa vireessä alusta alkaen ja vei joukkueen fantastiseen osiovoittoon lukemin 10-5. Molemmille kirjattiin maukkaat 14 frägiä ensimmäisen osion osalta.

Toisessa osiossa ENCE jatkoi siitä, mihin se ensimmäisessä jäi. SKADE oli täysin voimaton, kun doto joukkueineen puolusti mallikkaasti ja naulasi kartan ja samalla koko ottelun itselleen lukemin 16-8 ja 2-1. ENCEn ottelut jatkuvat huomenna, kun joukkue kohtaa kello 17:30 alkavassa välierässä Dignitaksen. Linkin suomenkieliseen livestriimiin löydät tuttuun tapaan CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Mapit: ,,