ENCE nappasi mielettömän voiton – varapelaaja Snax ilmiliekeissä

ENCE nappasi todella kovan päänahan keskiviikkona, kun tiimi kaatoi Major-turnauksen voittaneen FaZe Clanin.

ENCEn lähtökohdat IEM Dallas -turnaukseen olivat kaikkea muuta kuin hyvät, sillä tähtipelaaja Spinx joutui jäämään pois viisumiongelmien vuoksi. Tilalle kutsuttiin pikahälytyksellä puolalaislegenda Snax, josta onkin kuoriutunut melkoinen pelimies.

Snaxin kovin suoritus nähtiin keskiviikkona, kun pelaaja oli isossa roolissa kaatamassa tämän vuoden ylivoimaisinta joukkuetta FaZe Clania.

FaZe vei vielä ensimmäisen kartan nimiinsä, mutta tämän jälkeen alkoi ENCEn tulitus. Ancient meni suomalaisorganisaatiolle numeroin 16-12 ja alkutahdit lyötiin Snaxin toimesta 1vs2-tilanteen clutchilla.

Kolmantena karttana pelattiin puolestaan Nuke ja panokset olivat selvillä, sillä voittaja etenisi suoraan välieriin, kun taas tappiolla tie kävisi pudotuspelien avauskierrokselle.

ENCE sai Nukeen mielettömän startin, sillä FaZe oli täysin vailla mahdollisuuksia omalla T-puolellaan. ENCEn pelaajat tyrehdyttivät hyökkäykset yksitellen ja nappasivat avauspuoliskosta 11-4-johdon. Tätä tiimi ei antanut enää pois käsistään, vaan voittonumerot kirjattiin 16-8. Pelissä kovimmat statsit kerännyt Snax oli jälleen esittelemässä yhden clutchin. Puolalaislegenda kirjautti otteluun yhteensä 67 frägiä ja 89.7 ADR:n.

ENCEn vastustaja välieriin selviää perjantai-iltana, kun G2 ja FURIA kohtaavat pudotuspelien avauskierroksella. Välierä on ohjelmassa lauantaina klo 19:00.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,