ENCE nappasi upean 2-0-voiton – tarrasi tiukasti kiinni jatkopaikkaan

ENCE

ENCE jatkoi hyviä otteitaan vuokrapelaaja hadeksen kanssa, kun joukkue nappasi 2-0-voiton turkkilaisesta Sangalista.

Tällä hetkellä Suomessa bootcampia pitävä ENCE jatkoi hyviä otteitaan, kun Elisa Invitational 2021 -turnauksessa vastaan asettui turkkilaisjengi Sangal. Molemmat voittivat avausottelunsa, joten kyseessä oli karkeloiden toiset matsit. Turnauksessa käytetään Sveitsiläistä systeemiä, joka tarkoittaa, että kolmella voitolla varmistaa paikkansa jatkopeleihin ja kolmella tappiolla tippuu turnauksesta.

Ottelussa karttoja pääsi valitsemaan ensin vastustaja, joka nappasi Dust2:n. ENCE itse päätyi nappaamaan Nuken ja mahdolliseksi ratkaisijaksi ottelussa jäi Mirage.

Ottelu alkoi suomalaisorganisaation täydellisellä dominoinnilla, kun lyhyen ajan sisään doto ja kumppanit naulasivat taululle lukemat 9-0. Sangal sai kuitenkin vielä juonen päästä kiinni ja kavensi taukotilanteeksi numerot 11-4. Toisessa osiossa turkkilaiset yrittivät rakentaa comebackia, mutta ENCEn hyökkäyspeli oli lopulta liian vahvaa ja ensimmäinen kartta meni näin joukkueelle 16-12.

ENCE voiton päässä jatkopaikasta

Hyökkäävällä puolella aloittanut ENCE sai kelvollisen alun omaan mappivalintaansa, kun kierroksia tarttui plakkariin peräti seitsemän. Sangal ei kuitenkaan missään nimessä ollut ulkona pelistä, sillä turkkilaiset onnistuivat viemään pislakierroksen, joka antoi heille hyvän mahdollisuuden taistella vielä voitosta.

ENCEn voitettua säästökierroksen ja saatuaan aseet marssijärjestys kuitenkin muuttui ja puolustus saatiin hyvin uomiinsa. Muutamia yksittäisiä rundeja lukuunottamatta Sangal oli täysin voimaton ja joutui tyytymään 16-13-tappioon. Tämän myötä ENCE siirtyy alkusarjassa tilanteeseen 2-0, joten joukkueella on peräti kolme mahdollisuutta hakea jatkopaikkaa.

Snappi ottaa kaksi tärkeää frägiä

Seuraavan ottelun ajankohta ja vastustaja selviää vasta myöhemmin, sillä Endpoint ja Young Ninjas eivät ole vielä pelanneet omaa kohtaamistaan. Tiedot ottelun ajankohdasta sekä linkki suomenkieliseen livestriimiin tulee saataville CS:GO-ottelukalenteriin sitten, kun ne julkaistaan.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,