ENCE nappasi tärkeän voiton – Aleksib:n OG joutui tyytymään tappioon

dycha ENCE Pinnacle Cup suomalaisorganisaatio

ENCE palasi voittojen tielle, kun se kohtasi MAD Lionsin. OG puolestaan kärsi tappion supertähti ZywOon Vitalitylle.

Eilen IEM Fall 2021 –turnauksessa nähtiin todellinen herkkupala, kun OG ja ENCE mittelivät toisiaan vastaan. Tänään joukkueilla oli täysin uudet vastustajat, sillä MAD Lions haastoi ENCEn ja OG puolestaan sai vastaansa kivikovan ranskalaisjoukkue Vitalityn.

Eilisen tapaan ENCE lähti taistelemaan Miragessa, jonka tiimi aloitti hyökkäävällä puolella. Alku matsiin oli haastava, mutta pelin edetessä doto ja kumppanit pääsivät paremmin peliin mukaan. Lopulta suomalaispelaaja oli yksi joukkueensa hahmoista, kun mies nappasi 24 frägiä ja johdatti tiiminsä mahtavaan 16-11-voittoon.

OG:n tarina ei puolestaan ollut aivan yhtä ruusuinen, vaan joukkue joutui alusta alkaen alakynteen Vitalityä vastaan. ZywOo oli tuttuun tapaansa huikeassa vireessä, kun ranskalaistiimi nappasi Miragesta voiton lukemin 16-9.

Seuraavat matsit ovat luvassa lauantaina, kun ENCE saa tällä kertaa vastaansa Vitalityn ja OG puolestaan taistelee Dignitaksen kanssa. Molemmat pelit alkavat kello 21:15 ja ne pelataan paras yhdestä -muodossa.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: