ENCE nappasi maukkaan voiton – varmisti paikkansa kolmen sakissa

ENCE

ENCE jatkoi vahvoja otteitaan, kun se pelasi FunSpark ULTI 2021 -turnauksen alueellisia pudotuspelejä.

ENCE jatkoi pelejään FunSpark ULTI 2021 -turnauksen alueellisissa pudotuspeleissä, kun se kohtasi HYENASin. Ennen tätä joukkue ravisutti kuitenkin CS-maailmaa, sillä organisaatio ilmoitti, että se on tehnyt pysyvän sopimuksen hadeksen kanssa, jonka myötä allu ei enää jatka joukkueessa.

Ottelun karttoja sai valita ensin ENCE, joka valitsi itselleen Vertigon. HYENAS puolestaan päätyi Mirageen ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi Nuke.

Hadeksen ensimmäinen ottelu sopimuspelaajana lähti maukkaasti käyntiin, kun hän ja doto johdattivat ENCEä kohti vääjäämätöntä voittoa. Joukkue nakutteli Vertigon hyökkäävällä puolella huikeat 12 kierrosta, jonka myötä mappi oli käytännössä taputeltu. Loppulukemat yksipuoleisesta kartasta lopulta 16-4.

Vahva vire jatkuu

Mirageen mentäessä peli muuttui tasokkaammaksi ja HYENAS sai paremmin otetta matsista. Varsinkin alku oli tanskalaisten dominointia, kun juutit marssivat nopeasti 7-1-johtoon. ENCE onnistui kuitenkin keräämään puolustuksensa kasaan, jonka myötä joukkue taisteli itselleen tärkeät seitsemän kierrosta ensimmäisestä osiosta.

Toisen puoliskon alku jatkui tasaisissa merkeissä, kunnes HYENAS onnistui karkaamaan 14-11-johtoon. Hetken näytti jo siltä, että kaksi karttaa ei tätä kaksikkoa erota, mutta toisin kävi. Spinx ja kumppanit hyökkäsivät nimittäin ottelun lopun aivan täydellisesti ja puristivat upeasti viisi peräkkäistä rundia, jotka toivat makean 16-14-voiton toisesta kartasta.

Upea 2-0-voitto tarkoittaa sitä, että ENCE on turnauksessa kolmen parhaan joukossa. Seuraavaksi joukkue saa vastaansa K23:n, joka kaatoi tänään aikaisemmin Dignitaksen. ENCEn ja K23:n välinen ottelu pelataan tulevana lauantaina kello 13:00. Linkin suomenkieliseen livestriimiin löydät tuttuun tapaan CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat: ,,,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,