ENCE – Ninjas in Pyjamas – aikataulu ja live stream TV:stä

ence nip

ENCE ja Ninjas in Pyjamas kohtaavat valtavien panosten ottelussa maanantaina, sillä häviäjän turnaus Majoreissa tulee päätökseen.

Suomalaisittain maanantai on äärimmäisen herkullinen sekä samalla surullinen, sillä tästä paremmaksi ottelu ei voisi enää mennä, mutta samalla toisen tiimin turnaus tulee päätökseen. Molemmat hävisivät sunnuntain ottelunsa ja varsinkin ENCElle tulos oli karmaiseva pettymys, koska Into the Breach olisi pitänyt voittaa.

Nyt molemmat joukkueet tarvitsevat kaksi perättäistä voittoa, jotta ovet Champions Stagelle aukeavat. Helppoa se ei tule olemaan, koska kaavio heittää todennäköisesti kovan luokan vastustajan myös viimeiselle kierrokselle.

NiP on ollut Majoreissa tuttu itsensä, sillä otteet ailahtelevat ja potentiaali jää jatkuvasti piippuun. Tiimistä on vaikea saada mitään otetta, koska kaikki palaset olisi olemassa menestykseen, mutta jostain syystä serverillä nähdään kerta toisensa jälkeen alisuorittava joukkue, jonka suurimmat tähdet ovat aivan unessa. Missä vaiheessa tiimin usko loppuu kokonaan, mikäli turnaukset päättyvät jatkuvasti isoihin pettymyksiin.

ENCEn puolella pakka on paremmin kasassa, mutta suunnitelma sotki pahasti sunnuntain tappio ITB:lle, joka on ollut Majoreiden suuryllättäjä. ENCEltä ei välttämättä löydy aivan NiPin kaltaista tulivoimaa, mutta ehdottomasti tasaisempia suorittajia on enemmän. Taso ei heittele niin valtavasti pelistä toiseen, vaan pelaajat toimittavat sen, mitä sopii odottaa.

Joukkueet kohtasivat Challenger Stagella ja tuolloin BO1-taisto meni ENCEn nimiin. Nyt edessä on BO3, joten tuurin osuus pienenee ja parempi joukkue menee todellakin jatkoon.

NiPin puolella katseet kääntyvät varmasti eniten Brollanin suuntaan, sillä ruotsalaisesta on saatava huomattavasti enemmän irti, jotta tiimi voi haaveilla voitoista. REZ on ajoittain näyttänyt jälleen siltä tähtipelaajalta, jolta mies on totuttu näkemään. Sen sijaan Brollan on ollut unessa useammassa ottelussa ja tähän NiPillä ei yksinkertaisesti ole varaa.

ENCE – Ninjas in Pyjamas – aikataulu ja live stream

Ottelu pelataan maanantaina 15.5. klo 12:30, joten kyseessä on päivän ensimmäinen taisto. Näin ollen myös alkamisaika on tarkka, sillä se ei ehdi muuttumaan muiden pelien vuoksi.

Tuttuun tapaan Paris Major -turnauksen ottelut näkyvät ilmaiseksi Twitchin kautta. Live stream on tarjolla joko Pelaajat.comin tai Ylen kanavan kautta, sillä tv-oikeudet on jaettu näiden kesken.


Joukkueet: ,
Ottelut: