NiP ja ENCE aloittavat tiistaina taistelun Major-paikasta – näin tiimit pelaavat

NiP Legends Stagen Major-karsintojen aleksib CS:GO-pelaajat ESL ENCE

Loput BLAST Paris Major -paikat jaetaan tällä viikolla, kun tositoimissa nähdään muun muassa ENCE sekä Aleksib:n kipparoima Ninjas in Pyjamas.

RMR-turnauksen A-lohko tarjosi jättimäisiä yllätyksiä viime viikolla, kun esimerkiksi hallitseva Major-voittaja Virtus.pro jäi kokonaan ulos turnauksesta. Myös kenties viimeisen vuoden kovin joukkue FaZe Clan on todellisissa ongelmissa jäätyään Last Chance -vaiheeseen, josta enää yksi pääsee mukaan Majoreille.

Tällä viikolla pelataan suomalaisittain mielenkiintoisimmat ottelut, kun ENCE sekä Aleksib:n NiP hakevat paikkaa Majoreille. Helpolla pääsy kauden kovimpaan turnaukseen ei tule, sillä B-lohko on äärimmäisen kova. Esimerkiksi NiP on rankingiltaan lohkossa vasta 11. paras joukkue.

Kovassa vireessä olevan ENCEn kuvittelisi selviävän läpi karsinnoista, mutta kuten viime viikko osoitti niin mikään ei ole varmaa. NiP on totaalinen arvoitus, koska peli ei ole edelleenkään löytänyt oikeita askelmerkkejä, joten nyt varmasti rosteri vetelee viimeisiään yhdessä, mikäli onnistumisia ei tule.

ENCE aloittaa RMR-turnauksen tiistaina klo 14:00, kun vastassa on Monte. NiP puolestaan kohtaa klo 15:30 pelattavassa ottelussa Eternal Firen. Heti tiistai-iltana on luvassa myös toisen kierroksen ottelut, joten luvassa on todellinen superpäivä. Kaikki muut ottelut paitsi katkolla olevat pelit pelataan BO1-muodossa. Katkopelit ovat puolestaan BO3-muodossa.

Lohko pelataan Swiss-systeemillä, joten seuraavalla kierroksella kohtaavat avausottelun voittaneet keskenään ja tappion kärsineet keskenään. Kolmella voitolla etenee Majoreille, kun taas kolme tappiota tuo tippumisen turnauksesta.

BLAST Paris Major RMR – B-lohko: Aikataulut

1. kierroksen ottelut – tiistai 11.4.
2. kierroksen ottelut – tiistai 11.4.
3. kierroksen ottelut – keskiviikko 12.4.
4. kierroksen ottelut – torstai 13.4.
5. kierroksen ottelut – perjantai 14.4.


Ottelut: