ENCE ja NiP tasasivat pisteet todellisen trillerin jälkeen

ENCE

ENCE pelasi jo kolmannen matsinsa BLAST Premier Showdown Series -turnauksessa, kun vastaan asettui NiP. Joukkue jatkaa otteluitaan turnauksessa edelleen ilman tappioita, kun tiukka matsi päättyi lopulta tasan.

ENCE aloitti päivänsä hieman takellellen, kun se meinasi menettää pisteet portugalilaiselle sAwille. Lopulta suomalaiset kuitenkin heräsivät peliin mukaan ja saivat taisteltua itselleen niukan 16-14-voiton. Joukkue oli pahimmillaan jo 14-10-tappiolla, joten comeback oli upea ja käytännössä varmisti Twistan joukkueelle jatkopaikan turnauksessa.

Maailmanlistan sijalla #12 majaileva NiP on kuitenkin aivan eri kaliiberin joukkue, joten helppoa ottelua ei missään nimessä ollut luvassa. Karttoja pääsi tällä kertaa bannaamaan ensin ENCE, joten ruotsalaiset saivat tehdä päätöksen pelattavasta mapista. Viimeiset vaihtoehdot olivat Nuke ja Train, joista uusi IGL hampus päätyi valitsemaan junan.

ENCE aloitti terävästi

ENCE pääsi aloittamaan junan CT-puolella ja alku olikin todella lupaava. Erityisesti allu oli aivan karmealla pelipäällä, kun joukkue voitti ensimmäisistä seitsemästä kierroksesta kuusi. NiP kuitenkin heräsi takaisin peliin ja tasoitti ottelun viidellä peräkkäisellä kierrosvoitolla, joka tiesi vaikeuksia suomalaisille, joista ainoastaan allu tuntui osuvan mihinkään.

Osion kolmen viimeisen kierroksen osalta alkoi jälleen näyttää paremmalta, kun Jampin jengi voitti näistä kaikki ja lopulta osion 9-6. Toinen pistoolikierros olisi ollut suomalaisille lottovoitto, mutta NiP ei antanut pienintäkään mahdollisuutta, vaan jyräsi ENCEn täysin. Myös ensimmäiset asekierrokset meni vastustajalle, joten tilanne alkoi olla todella tukala.

Svedut ottivat mukavat seitsemän peräkkäistä kierrosta, jonka jälkeen ENCE palasi vihdoin servulle takaisin. Allun upean 1v2 ansiosta seuraavat viisi rundia menivät suomalaisille, joka tarkoitti 14-13-johtoasemaa. NiP kuitenkin tasoitti puntit heti, joten jälleen oli luvassa kaikki 30 kierrosta. ENCEllä oli mahdollisuus ottaa jopa voitto ottelusta, mutta lopulta viimeiset kierrokset tasattiin, joten peli päättyi lopulta tasan 15-15.

 

 

 


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut: