ENCE nousi jälleen maailmanlistalla – nyt kymmenen parhaan joukossa

ENCE Major

Suomalaisorganisaatio ENCE jatkaa vahvaa nousuaan HLTV.orgin maailmanlistalla, sillä tiimi löytyy jo maailman kymmenen parhaan joukosta.

Todella vahvasti viime aikoina esiintynyt ENCE nousi jälleen pykälän maailmanlistalla, joka tarkoittaa sitä, että joukkue kuuluu nyt maailman kymmenen parhaan tiimin joukkoon.

Nousukiito alkoi vahvasta ESL Pro Leaguesta, jonka jälkeen nähtiin vielä parempaa tekemistä IEM Fallissa. Jälkimmäinen näistä toi myös suomalaisorganisaatiolle paikan juuri käynnistyvään Major-turnaukseen.

Muiden suomalaisten osalta listalla on melko hiljaista, sillä ainoana listalta löytyy Aleksib:n OG. Suomalaispelaajan johtama joukkue on tällä hetkellä sijalla seitsemän, mutta tulee tippumaan TOP10:n ulkopuolelle, sillä OG ei onnistunut selvittämään tietään Majoreille.

Suomalaisfanien näkökulmasta on mahtavaa, että ENCE on löytänyt parhaan vireensä juuri ennen CS:GO:n isointa turnausta. Seuraavan muutaman viikon aikana selviää, pystyykö tiimi jatkamaan mahtavaa virettään vai nouseeko seinä pystyyn isolla areenalla.

Älä missaa peliäkään!: Tiedot kaikista ENCEn matseista sekä linkit livestriimeihin tästä!


Pelaajat: ,
Joukkueet: