Nousukiito jatkuu! – ENCE nousi jo maailmanlistan kakkoseksi

ence

Suomalaisorganisaatio ENCE jatkaa huimaa nousuaan maailmanlistalla, sillä joukkue löytyy päivitetyssä versiossa sijalta kaksi.

ENCEn otteet ovat viime aikoina olleet mahtavia, vaikka pokaaleja tiimi ei ole vielä onnistunutkaan voittamaan. Vahvat suoritukset Majoreilla veivät neljän parhaan joukkoon ja juuri päättyneessä IEM Dallasissa joukkue jäi toiseksi.

Jo ennen tätä ENCE esitti vakuuttavia otteita, kun se onnistui voittamaan BLAST Premier Spring Showdownin. ESL Pro Leaguessakin Snappi ja kumppanit nähtiin finaalissa, mutta myös silloin tuloksena oli toinen sija.

Koko alkuvuoden ajan on siis nähty upeita esityksiä, jonka vuoksi ENCEn nousu on ollut rakettimaista ja sille ei ole näkynyt loppua. Nyt seinä on ainakin toistaiseksi tullut vastaan, sillä seuraavan sijan voi napata vain voittamalla turnauksia.

ENCE nimittäin nousi Natus Vinceren ohi listan kakkoseksi, koska NAVI ei pystynyt osallistumaan IEM Dallasiin, jotta he olisivat voineet saada pisteitä. Lisäksi joukkue teki rosterimuutoksen, joka rokotti automaattisesti joukkueen pistesaldoa.


Pelaajat:
Joukkueet: