ENCE ja OG lähtevät tavoittelemaan pisteitä Major-paikkaa varten

ENCE

Huomenna 25.06 kello 16 ja 19 kannattaa olla näköradion äärellä, kun sekä ENCE että Aleksib:n OG aloittavat taipaleensa cs_summit 6 -turnauksessa.

Tämän vuoden toinen Road to Rio -turnaus on alkamassa suomalaisten suurimpien suosikkien osalta, kun sekä ENCE että OG on huomenna askissa. Suomalaisjoukkueen paikka mittelöissä varmistui jo turnauksen julkaisuvaiheessa, mutta OG pääsi mukaan vasta karsinnoista, kun joukkue päihitti ottoNd:n c0ntactin.

Suomalaisista summitissa on mukana myös Jesse ”zehN” Linjalan GODSENT, joka voitti ensimmäisessä ottelussaan mousesportsin upeasti lukemin 2-0. Linjala olikin ottelussa joukkueen kantava voima, sillä mies nappasi kahteen karttaan upeasti yhteensä 57 frägiä, joista 32 napsahti ensimmäisessä mapissa.

Molemmilla hyvät mahdollisuudet voittoon

ENCE lähtee pitkästä aikaa ennakkosuosikkina omaan matsiinsa, kun joukkueelle tulee ensimmäisenä vastaan Heroic. Tanskalaisjoukkue ei kuitenkaan ole missään nimessä helppo vastus, sillä jengi on kaatanut todella kovia joukkueita matkan varrella ja voitti mm. karsinnoissa ruotsalaisjoukkue fnaticin suoraan kahdessa kartassa 2-0.

Aleksib:n johtama OG puolestaan kohtaa Hereticsin, joka on aivan heidän kannassaan maailmanlistalla. Ranskalaisjoukkue on tällä hetkellä sijalla #22, kun OG itse on sijalla #21. Matsista voidaankin odottaa tiukkaa vääntöä ja voitto ei tästäkään ottelusta tule irtoamaan helposti. Kaikki mahdollisuudet ranskalaisten kaatamiseen on kuitenkin olemassa.

Koska turnauksessa pelataan double-elimination mallilla, ei kummankaan joukkueen osalta ensimmäinen matsi ratkaise vielä kohtaloa turnauksessa. ENCE sai selvästi helpomman lohkon kuin OG, jonka toinen ottelu tulee olemaan joko FaZea tai kovassa nosteessa olevaa BIGiä vastaan. Allu ja kumppanit puolestaan saavat toiseen matsiin seuraa joko NiPistä tai x6tencestä (Copenhagen Flames).

Miten ENCE suoriutuu xseveNin kanssa?

ENCE on pelannut muutaman viime turnauksen uuden pelaajansa Jampin kanssa, joka ei kuitenkaan voi osallistua Valven järjestämiin turnauksiin VAC-banniensa vuoksi. Mies onkin haastanut emoyhtiön asiasta oikeuteen, jotta kielto saataisiin kumottua ja hänellä olisi mahdollisuus osallistua CS-maailman suurimpaan turnaukseen.

Kuuden pelaajan rosteria tällä hetkellä käyttävä ENCE onkin pelannut xseveNin kanssa viimeksi toukokuun alkupuolella, kun joukkue pelasi ensimmäistä RtR-turnaustaan. Tämän aikavälin aikana jengi on varmasti harjoitellut pääosin Jampin kanssa, joten on mielenkiintoista nähdä, miten pelitavan vaihtaminen lennosta jälleen luonnistuu.

On selvää, että Jamppi ja xseveN ovat hyvin erityylisiä pelaajia, joten samalla tavalla ENCE ei pysty pelaamaan, jos se aikoo pärjätä. Joukkueen on kuitenkin löydettävä keinot saada homma toimimaan molempien kanssa, sillä tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Jampin bannit ei ole ainakaan hetkeen poistumassa, jos koskaan.


Pelaajat: ,,,
Joukkueet: ,
Ottelut: