ENCE ja OG taipuivat avausotteluissaan – pelaavat selkä seinää vasten

ENCE Major

IEM Winter 2021 -turnauksen suomalaisedusteiset joukkueet ENCE ja OG aloittivat matkansa tappiolla.

IEM Winter polkaistiin tänään käyntiin, kun joukkueet mittelivät toisiaan vastaan paras yksi -muodossa pelatuissa otteluissa. Myös suomalaisedusteiset jengit pääsivät irti, kun doton edustama ENCE ja Aleksib:n OG pelasivat avausottelunsa.

Ensimmäisenä pelaamaan pääsi OG, joka taisteli rosterimuutosten kourissa olevaa Liquidia vastaan. Tämä ei kuitenkaan pelikentällä näkynyt, sillä vastustaja onnistui kampeamaan Aleksib:n suojatit kumoon lukemin 16-12.

Tämän jälkeen askissa oli ENCE, joka pelasi CIS-joukkue Virtus.pro:ta vastaan. Odotukset matsiin eivät olleet korkealla, sillä suomalaisorganisaation tiimi joutui pelaamaan ilman pelinsisäistä johtajaansa, kun Snapilla todettiin koronavirus.

Servulla ENCEn peli näytti yllättävän hyvältä, kun joukkueet taistelivat voitosta aivan rinta rinnan. Todella tasainen ottelu venyi aina jatkoajalle asti, jossa VP oli lopulta vahvempi ja vei Ancientin lukemin 19-17.

Tappioden myötä molemmat pelaavat seuraavan ottelunsa selkä seinää vasten. OG taistelee turnauselämästään jo myöhemmin tänään, kun vastaan asettuu TYLOO. ENCE puolestaan pelaa vasta huomenna, kun hyvässä vireessä ollut fnatic haastaa joukkueen.

Tsekkaa aikataulut ja linkit suomalaisedusteisten joukkueiden matseihin CS:GO-ottelukalenterista!


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,