Mikä trilleri! – ENCE ja OG tarjosivat herkkua koko rahan edestä

OG

IEM Fall 2021 –turnaus tarjosi todellisen herkkupalan suomalaisfaneille, kun ENCE ja OG ottivat mittaa toisistaan.

ENCE ja OG aloittivat Major-karsintana toimivan IEM Fallin upeasti, kun molemmat ottivat voitot avausmatseissaan. Aleksib:n johtamalla tiimillä oli helpompi iltapuhde, sillä Sprout kaatui helposti. Doto ja kumppanit puolestaan nappasivat taisteluvoiton Dignitasta vastaan.

Tänään tarina oli kuitenkin eri, kun suomalaisfanien suosikit ottelivat toisiaan vastaan. Bannien jälkeen karttavalinnaksi tähän paras yhdestä -muodossa pelattuun matsiin valikoitui Mirage.

ENCE aloitti matsin todella vahvasti, sillä tiimi meni nopeasti 5-0-johtoon. Tämän jälkeen OG sai jälleen hetkellisesti jalansijaa, mutta lopulta suomalaisorganisaatio oli selvästi vahvempi ensimmäisessä osiossa lukemin 10-5.

Huikeaa taistelua loppuun saakka

Toisessa osiossa kaikki kääntyi päälaelleen ja Aleksib:n jengi palasi takaisin peliin mukaan. Lopulta 30 rundia ei riittänyt erottamaan joukkueita, vaan matsi venyi aina jatkoajalle.

Jatkoajalla käsittämötän vääntö jatkui, kun kumpikaan ei onnistunut käyttämään matsipallojaan. Voittoon vaadittiin lopulta lähes kaksi tuntia ja rundeja melkein kahden kartan verran, sillä OG onnistui ratkaisemaan pelin itselleen vasta neljännellä jatkoajalla lukemin 28-25.

Seuraavat matsit joukkueilla on jälleen huomenna, kun ZywOon Vitality haastaa OG:n ja ENCE puolestaan taistelee MAD Lionsia vastaan.

Tarkemmat tiedot kaikkien suomalaisedusteisten joukkueiden matseista löydät CS:GO-ottelukalenterista!


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: