ENCE ON MESTARI! – Huikea esitys toi pokaalin Dallasista

ence

ENCE varmisti IEM Dallas 2023 -turnauksen voiton suvereenin esityksen jälkeen, kun MOUZ kaatui finaalissa lukemin 2-0 (16-9, 16-10).

ENCEn matka Dallasissa on alusta alkaen ollut todella vakuuttava, sillä tiimi on edennyt voitosta voittoon. Matkan varrella on kaatunut todella kovia joukkueita, kun tiimi onnistui voittamaan mm. Astraliksen sekä FaZen kahteen otteeseen.

Finaalissa ENCE sai vastaansa MOUZ:n, joka on ehdottomasti yksi karkeloiden isoimmista yllättäjistä. Tämän myötä Snappi ja kumppanit olivat ennakkosuosikkeja otteluun, jossa oli panoksena 100 000 dollarin palkintopotti sekä paikka IEM Cologneen.

Matsi alkoi suomalaisorganisaation komennuksessa, sillä vastustaja oli hätää kärsimässä alusta alkaen. Mirage oli lopulta melko yksipuolinen, kun SunPayus johdatti joukkueensa 24 frägillään selvään 16-9-voittoon.

Seuraavaksi edettiin Nukeen, jossa sama meno jatkui. ENCE oli selvästi kuskin paikalla ja nappasi mestaruuden upeasti numeroin 16-10. Tämä on organisaation ensimmäinen kerta, kun se voittaa IEM-turnauksen, joten mistään arkipäiväisestä herkuttelusta ei missään nimessä puhuta.

ENCE on IEM Dallasin mestari

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,