ENCE otti kantaa alluun kohdistuneisiin syytöksiin – jopa tähtipelaajan jatkoa tiimissä mietittiin

CS:GO-pelaajat HAVU ENCE ENCEn DreamHack Open Fall

ENCE julkaisi torstaina CS:GO-joukkueensa tulevaan vuoteen. Samalla joukkue sivusi tähtipelaaja Aleksi ”allu” Jalliin kohdistuneita syytöksiä.

ENCEn uusi tiimi koostuu kolmesta ulkomaalaispelaajasta sekä allusta ja dotosta. Näin ollen joukkue on täysin uuden edessä, kun menestystä lähdetään hakemaan kansainvälisin voimin. Tiimin pelaajistoon pääset tutustumaan aikaisemmasta jutustamme TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tiedotteen mielenkiintoisimpaan osaan kuului myös allun tilanteeseen annetut kommentit. ENCEn tähtipelaaja joutui joulukuussa todelliseen myrskyn silmään, kun mies oli vieraana HLTV:n podcastissa. Samaan aikaan allun entinen joukkuekaveri sergej löi bensaa liekkeihin Twitterin puolella ja soppa oli valmis.

Nyt ENCE otti tuohon kohuun kantaa tiedotteessaan, jossa se myönsi virheitä tapahtuneen.

– Joulukuun tapahtumat laittoivat meidät asemaan, jossa oli pakko miettiä sitä, että jatkaako allu meidän uudessa joukkueessa. Hän ei ole ollut täydellinen joukkuekaveri ja on myös tunnustanut sen. Vaikka joukkueessa on ollut jännitteitä pelaajien välillä, niin väitteet allun vaikutuksesta pelaajavalintoihin ovat kaukana totuudesta. On helppo osoittaa jotain sormella, mutta tiimissä on useita ihmisiä, jotka vastaavat pelaajavalinnoista ja työoloista, ENCEn GM Niklas Ojalainen kommentoi tiedotteessa.

– Organisaationa emme havainneet edellisen joukkueen taustalla olleiden ongelmien vakavuutta. Vaikka olemme aina korostaneet avoimuutta ja keskustelun merkitystä, niin otamme täyden vastuun siitä, että emme pystyneet puuttumaan tilanteeseen tarpeeksi nopeasti, Ojalainen jatkaa tiedotteessa.


Pelaajat:
Joukkueet: